INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  ARBITRI

Două brigăzi de arbitri români conduc meciuri din Conference League în această săptămână

Radu Petrescu, conducând un meci de Liga 1 // foto: Imago
Radu Petrescu, conducând un meci de Liga 1 // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 28 septembrie 2021 16:20 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 16:41

Două brigăzi de arbitri din România, cu Horațiu Feșnic (31 de ani) și Radu Petrescu (38 de ani) la centru, au fost delegate la meciuri din UEFA Europa Conference League.

Forul continental a decis ca duelurile Alashkert - HJK Helsinki și Feyenoord - Slavia Praga să fie conduse de arbitri din România.

Alashkert - HJK Helsinki și Feyenoord - Slavia Praga, conduse de Horațiu Feșnic și Radu Petrescu

Partida Alashkert - HJK Helsinki din grupa A (joi, 30 septembrie, ora 19:45) va fi condusă de Horațiu Feșnic. „Centralul” din Cluj-Napoca va fi ajutat de asistenții Valentin Avram și Alexandru Cerei, în vreme ce Marian Barbu va fi arbitru de rezervă. Meciul de la Erevan nu va avea parte de video-arbitraj.

Două brigăzi de arbitri români conduc meciuri din Conference League în această săptămână
Horațiu Feșnic

Un alt duel din UEFA Europa Conference League, Feyenoord - Slavia Praga, va fi condus de Radu Petrescu. La partida din grupa E (joi, 30 septembrie, ora 22:00), „centralul” român va colabora cu asistenții Mircea Grigoriu și Mihai Marica și cu Marcel Bîrsan din postura de arbitru de rezervă. Nici acest duel nu va beneficia de video-arbitraj.

Două brigăzi de arbitri români conduc meciuri din Conference League în această săptămână
Radu Petrescu

Istvan Kovacs, delegat în Liga Campionilor

Zilele trecute, Istvan Kovacs (37 de ani) a fost delegat în premieră în grupele Ligii Campionilor în acest sezon. „Centralul” din Carei va conduce meciul dintre Șahtior și Inter Milano, din grupa D, programat în această seară, de la 19:45. Kovacs îi va avea ca asistenți pe Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce al patrulea oficial va fi Andrei Chivulete. Arbitrii VAR vor fi germanul Marco Fritz și Ovidiu Hațegan.

Este al doilea meci pe care Kovacs o va arbitra pe Șahtior în acest sezon. Kovacs a fost prezent și la meciul ucrainenilor din turul 3 preliminar al competiției, la victoria de acasă împotriva celor de la Genk, scor 2-1.

VIDEO. Ioan Igna, povești cu Kovacs și Hațegan: „M-am pus observator ca să-l urmăresc”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Samir Nasri, dezvăluiri incredibile: „Antrenorul mi-a spus: «Poți bea, poți merge în cluburi, poți face ce vrei și eu te acopăr la club»”

Pact secret pentru Erling Haaland! Cum sunt implicate Real Madrid și PSG

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
sakamoto
sakamoto  •  28 Septembrie 2021, 18:48

radu petrescu s-a remarcat in mod deosebit la botseni, cind a trintit meciul dintre moldoveni si CFR Cluj. Va avea o cariera formidabila, daca va mai strica meciuri prin Europa, tot asa cum a facut praf meciuri de fotbal, in campionatul lui Burlanescu. Mult succes radule, la ***! Si nu uita nicicind, ca de la Rim ne tragem!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează