INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB

Ilie Dumitrescu, vehement după ce FCSB a fost eliminată din Conference League: „E deplasat ce se întâmplă!” » Ce-i reproșează lui Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2021 08:21 / Actualizat sambata, 31 iulie 2021 09:22

FCSB a fost eliminată de Șahtior Karagandy din Conference League, 1-0 în tur, 1-2 în manșa secundă (3-5 la lovituri de departajare), iar Gigi Becali este tot mai criticat.

După Ionuț Chirilă, și Ilie Dumitrescu s-a arătat dezamăgit de evoluția formației roș-albastre.

În plus, fostul internațional l-a criticat răspicat pe Gigi Becali pentru implicarea la echipă și pentru faptul că acum spune public că el este cel care decide echipa de start și schimbările din timpul meciurilor.

Ilie Dumitrescu, vehement după ce FCSB a fost eliminată din Conference League: „E deplasat ce se întâmplă!”

„E foarte greu pentru un club important ca FCSB să ajungă în situația asta. Cu experimentele astea, FCSB ajunge să fie eliminată de o echipă de diletanți, de amatori.

N-am crezut vreodată că se va ajunge aici! Eu nu puteam să cred că echipa aia are capacitatea de a pune probleme. Mie nu-mi place să jignesc, să arunc cu cuvinte grele, dar când va găsi Gigi formula asta ideală, să aducă un antrenor și să-i accepte anumite lucruri... 

Ciclul săptămânal și pregătirea le face antrenorul. Au mai fost situații când echipa a făcut performanță, chiar dacă Gigi lua anumite decizii. Deja s-a ajuns la o chestie... Zice că el face tot. Nu mai e nicio perdea. E deplasat ce se întâmplă! Eu n-ar trebui să fiu de acord cu chestia asta.

Ai antrenor! Nu poți să intri pe post și să spui că «Eu fac, eu dreg» Când va găsi formula ideală și va aduce un antrenor cu experiență, care să-i pună în practică strategia, atunci echipa va avea și o exprimare, chiar dacă există implicarea lui. Dar cu perdea, cum era înainte”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Cititorii GSP au decis: Karagandî - FCSB e rușinea all-time a României!

La scurt timp după terminarea meciului dintre Șahtior Karagandî și FCSB, gsp.ro a lansat un sondaj în care și-a invitat cititorii să desemneze cea mai mare umilință suportată de o echipă de club în cupele europene.

Aproape jumătate dintre cele peste 21.000 de voturi au indicat-o pe FCSB cu rezultatul catastrofal de joi seară. Pe locul 2 s-a clasat eliminarea suportată de CFR Cluj cu Dudelange, în urmă cu 3 ani. 

Care e cea mai mare rușine din istoria participărilor formațiilor românești în cupele europene?

 

 

Ilie Dumitrescu, vehement după ce FCSB a fost eliminată din Conference League: „E deplasat ce se întâmplă!” » Ce-i reproșează lui Becali

VIDEO FCSB, meci tare în Liga 1! Totul despre duelul cu UTA

Citește mai multe știri despre FCSB:

Petrescu, Iordănescu, Șumudică. Gigi » De-aia titlul s-a abonat în Gruia! Comparație CFR Cluj - FCSB pe ultimii ani

A pus tunurile pe Becali după ce FCSB a fost eliminată din Conference League: „Se învârte ca o bicicletă fără lanț! N-a învățat nimic și e înconjurat de așa ziși specialiști care îi spun tâmpenii”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  31 Iulie 2021, 12:35

Sa treceti Dudelange o echipa care a jucat 2 ani consecutivi in grupele Europa League in fata celor de la Laci...asta da seriozitate. laci este dupa Karagandi de departe.

449450982163804
Cornel Staniloiu  •  31 Iulie 2021, 12:19

I.Schimbarea adevăratului antrenor principal de după perdea și stabilirea lui la firul ierbii și în vestiar. G. Becali, dacă atât de mult arde de plăcere să se implice la echipă, să ia exemplul lui Gică Hagi. Dar vă asigur că nu va reuși nici măcar 1% din ce realizează Gică Hagi, ba din contră va reuși cele mai negre performanțe. II. Suporterii. Este dovedit că la o echipă de fotbal, că să aibă performanță, un element determinant sunt suporterii. Ce echipe de la noi au avut probleme ?. Urziceni, Oțelul, Astra au fost campioane ale României, dar care au avut un mare deficit de suporteri ce până la urmă le-au dus unde le-au dus. Pasul următor la FCSB este părăsirea în masă de către suporteri a echipei și automat aruncarea în derizoriu și haos a "marii afaceri" Becali e ceea ce, sigur va marca ultima mare lovitură a FCSB-ului și automat desființarea adevăratei continuator a Stelei '86.

ovidiu1
ovidiu1  •  31 Iulie 2021, 11:44

FCSB nu e un club important.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează