INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  LAZIO - CFR CLUJ 1-0

Ilie Dumitrescu, neiertător cu CFR Cluj » Discurs apăsat: „Îl iei din Serie C și-l pui să joace cu Lazio? Așteptam ceva de la acești jucători”

Ilie Dumitrescu / Captură Digi Sport +23   FOTO
Ilie Dumitrescu / Captură Digi Sport

Articol de - Publicat vineri, 17 februarie 2023 00:10 / Actualizat vineri, 17 februarie 2023 02:55

Ilie Dumitrescu, fostul mare jucător al „Generației de Aur”, nu i-a menajat pe fotbaliștii lui CFR Cluj pentru prestația din meciul cu Lazio, 0-1, din turul play-off-ului pentru calificarea în „optimile” Conference League.

  • Returul e programat joia viitoare, de la 19:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Pro Arena

La câteva minute după finalul partidei de pe Olimpico, Ilie Dumitrescu a pus lupa pe evoluția CFR-ului din deplasarea cu Lazio, iar concluziile lui „Mister” au fost unele dure, după ce i-a analizat post cu post pe fotbaliștii campioanei.

Fostul atacant al lui CFR Cluj n-are milă de Dan Petrescu: „Ce să mai zici? N-am văzut nimic, «varză à la Cluj»”
Lazio - CFR Cluj 1-0
Fostul atacant al lui CFR Cluj n-are milă de Dan Petrescu: „Ce să mai zici? N-am văzut nimic, «varză à la Cluj»”

Ilie Dumitrescu, discurs neiertător după Lazio - CFR Cluj 1-0

„Ne uităm la acei jucători care ar fi trebuit să aducă în plus. Yeaboah a fost activ, dar nicio sclipire. Pe Birligea îl iei din Serie C și-l pui să joace cu Lazio?! Sunt zone unde ai nevoie să vii cu un plus. A fost foarte simplu pentru cuplul de fundași centrali de la Lazio să respingă mingile. 

Aș vrea să pot să remarc pe cineva... Dan Petrescu pregătește bine defensiva, dar faza de la gol i-a scăpat. A fost o fază senzațională. În campionatul nostru, vedem niște jucători cu un plus, cu o dezinvoltură, apoi vedem meciul acesta și vedem că e o diferență foarte, foarte mare între Liga 1 și cupele europene

Îl iei ca o mare speranță pe Bîrligea, dar îl vezi aici. Pe cine poți transfera de la CFR Cluj după meciul acesta? Pe Scuffet? Pe Krasniqi? Ce a făcut? A avut acea fază și apoi a zis «Gata?!» Așteptam ceva de la Petrila, Deac, de la cei din zonele laterale, dar nimic”, a spus Ilie Dumitrescu, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

Ilie Dumitrescu: „Pe cine să remarc de la CFR?!”

„Vreau să remarc un jucător, dar îmi e foarte greu să remarc pe cineva. Apărarea a stat bine, cu excepția acelei faze de la gol. Dar echipa a suferit atunci când echipa intra în posesie. Nu am văzut nici personalitate, nici relații de joc cu care să surprinzi adversarul. Jucam trei zile, putea să mai dureze meciul 40 de minute și tot nu am fi pus probleme la poarta italienilor”, a adăugat „Mister”. 

FOTO / Lazio Roma - CFR Cluj, prin vizorul fotoreporterului GSP Raed Krishan

Lazio Roma - CFR Cluj, prin vizorul fotoreporterului GSP Raed Krishan
Lazio Roma - CFR Cluj, prin vizorul fotoreporterului GSP Raed Krishan
Lazio Roma - CFR Cluj, prin vizorul fotoreporterului GSP Raed Krishan
Lazio Roma - CFR Cluj, prin vizorul fotoreporterului GSP Raed Krishan
Lazio Roma - CFR Cluj, prin vizorul fotoreporterului GSP Raed Krishan
+19 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO Lazio - CFR Cluj 1-0 » Seară tristă pe Olimpico: cu om în plus 75 de minute, campioana pleacă învinsă din Italia! Golul lui Immobile, decvisiv!

Mario Camora a bătut recordul lui Marius Lăcătuș! Borna istorică atinsă de căpitanul lui CFR Cluj

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
Attila
Attila  •  17 Februarie 2023, 19:39

Normal ca doare ca RO este reprezentata doar de mandria Ardealului.... Altii de mult timp si au luat adio de la prezenta in Europa!!!

1945sv0509
1945sv0509  •  17 Februarie 2023, 17:50

Iliuta face ce face si devine pe zi ce trece un fel de comic nereusit al gsp.

ortega
ortega  •  17 Februarie 2023, 11:08

Intelectualul de bodegă , Ilie Gămălie , n-a fost în apele lui ... A tot repetat doar 75 din cele 200 de cuvinte pe care le stăpânește în limba română . Poate-i trece efectul narghilelei lui fi-su , și-și amintește și celelalte puține cuvinte pe care le gângurește de obicei ...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează