INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  NORDSJAELLAND - FCSB

Ilie Dumitrescu știe cum poate trece FCSB de Nordsjaelland: „În cazul ăsta, ar fi speranțe”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de - Publicat joi, 17 august 2023 07:57 / Actualizat joi, 17 august 2023 10:07

Fostul internațional Ilie Dumitrescu (54 de ani) crede că vicecampioana României, FCSB, are șanse să treacă de Nordsjaelland și să se califice în play-off-ul Conference League. 

  • Nordsjaelland - FCSB, returul turului 3 preliminar din Conference League se joacă diseară, de la ora 20:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Antena 1
  • Reporterul GSP Marius Mărgărit și fotoreporterul Raed Krishan sunt în Danemarca și transmit toate informațiile înainte de Nordsjaelland  - FCSB
  • În tur, FCSB și Nordsjaelland au remizat în Ghencea, scor 0-0
  • Câștigătoarea acestui meci va juca în play-off-ul Conference League cu învingătoarea dublei Sabah Baku - Partizan Belgrad, 2-0 în tur.

Chiar dacă Nordsjaelland a dominat partida tur, de pe stadionul Steaua, Ilie Dumitrescu consideră că FCSB are șanse de calificare în play-off-ul Conference League. 

Fostul mijlocaș al Stelei crede că, dacă trupa lui Elias Charalambous va fi atentă pe faza defensivă și va face un pressing agresiv în jumătatea adversă, FCSB poate trece de vicecampioana Danemarcei. 

Adrian Porumboiu vine cu o variantă-șoc în Superliga » Unde ar putea ajunge Marius Șumudică: „Cred că semnează cu ei. Ar fi fraier dacă nu se duce”
ANTRENOR
Adrian Porumboiu vine cu o variantă-șoc în Superliga » Unde ar putea ajunge Marius Șumudică: „Cred că semnează cu ei. Ar fi fraier dacă nu se duce”

Ilie Dumitrescu crede că FCSB poate trece de Nordsjaelland: „Am văzut un progres al echipei”

„Eu am văzut un progres al echipei, mai ales pe organizarea de joc pe faza defensivă. Nordsjaelland este o echipă superioară din punct de vedere al exprimării. 

FCSB a arătat foarte bine pe faza defensivă. Exceptând faza fixă și lovitura liberă când a fost deviată, nu au fost situații importante.

Nouă ne dă speranțe că putem scoate mai mult la meciul retur, dacă vom reuși să avem aceeași organizare și să punem și noi jucătorii importanți să își intre în rol. Noi în atac nu am pus foarte multe probleme. E clar că a fost o preocupare de a închide, de a nu lăsa spații.

Dacă noi vom avea aceeași organizare de joc și, în același timp, liderii incontestabili, cei care au făcut diferența până acum își vor pune amprenta în jocul echipei, sunt speranțe”, a punctat Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport. 

Ilie Dumitrescu: „Nordsjaelland a arătat foarte bine chiar și în inferioritate”

Ilie Dumitrescu a mai precizat că lui FCSB îi va fi foarte greu să „distrugă” jocul de pase al celor de la Nordsjaelland, formație care nu a arătat vreo slăbiciune în tur nici măcar după ce a rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Adamo Nagalo, din minutul 59. 

„Mai este un aspect, tot ceea ce înseamnă jocul ăsta, toți am remarcat jocul ăsta, ieșirile din apărare prin construcție, soluții de pasare, ei au arătat foarte bine și au contat chiar și în inferioritate. 

Sunt momente în care pe jocul ăsta pe construcție pot fi expuși dacă facem un pressing agresiv, dacă facem un pressing de întâmpinare și recuperăm și câștigăm mingea”, a mai spus Ilie Dumitrescu, conform sursei citate. 

VIDEO. Match Preview Nordsjælland - FCSB

Citește și: 

Panduru și Răducioiu nu s-au pus de acord după Flora - Farul: „Pare că adversara a fost slabă, dar nu e așa!”

Farul și-a asigurat un bonus important! Câți bani ia după calificarea în play-off-ul Conference League

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (9)
rlr81
rlr81  •  17 August 2023, 15:25

daca romania are specialisti dar fara rezultate in europa , europene ,mondiale , anglea franta etc ce au ? extraterestrii ? romania are specialisti in ZERO domenii ... cand aud specialist in economie ,ma ia capul ... nu poti fi specialist cand economia este de mana a 3-a ,la fel si in fotbal .

1945sv0509
1945sv0509  •  17 August 2023, 15:14

Un zero ca antrenor stie cum se califica 10sb. Bai becali, ai gasit antrenorul.

Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  17 August 2023, 12:28

Nord... - Steaua 4 -0 la pauza , 6 - 0 in final ; Mai Ilie ? cine sa faca presing baiatule , in tur , cu un om in plus 30 min. , s-au aparat ca Romania : la Marasesti , Oituz , Marasti !... Sa tragi la poarta , de multe ori din afara careului de 16 m. , asta-i solutia ! Ca la centrari , sansele sunt = 0

Vezi toate comentariile (9)
Comentează