INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  TELEVIZARE

EXCLUSIV Au televizat turul, au renunțat la retur » Motivul pentru care încă un meci din Conference nu va fi sigur la TV

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iulie 2022 11:57 / Actualizat sambata, 23 iulie 2022 12:53

După 3-0 în tur, CFR Cluj va juca miercuri, 27 iulie, pe terenul andorrezilor de la Inter Club d'Escaldes, în manșa a doua din turul 2 al preliminariilor Conference League. Partida nu se va vedea la TV în România. 

  • Dacă va ajunge în turul următor, CFR Cluj va juca împotriva celor de la Shakhtyor Soligorsk, din Belarus. Campioana României ar juca primul meci (4 august) în deplasare.

Fanii campioanei nu vor putea vedea la TV partida care se va juca pe micuța arenă Estadi Comunal (1.300 de locuri), din capitala  Andorra la Vella.

FCSB, CFR sau Craiova? Surpriză: care a fost cel mai urmărit meci la TV
PRELIMINARII
FCSB, CFR sau Craiova? Surpriză: care a fost cel mai urmărit meci la TV

Inter Club d'Escaldes- CFR Cluj nu se vede la TV

Motivul? Meciul nu va fi produs de nicio televiziune din Andorra, din cauza costurilor mari și a lipsei de interes pentru partidă.

Astfel, televiziunile din România nu vor putea prelua semnalul și nu vor putea transmite partida. Turul a fost televizat de Prima TV și DigiSport. 

În acest moment, doar meciurile celor de la FCSB și Craiova vor fi sigur la TV. Nu e clar deocamdată dacă Olimpija Ljubljana - Sepsi va fi preluat de televiziuni, după ce prima manșă nu a fost televizată la noi. 

Dan Petrescu, după 3-0 cu andorrezii: „Ne-am făcut returul greu, m-am enervat rău!”

Deși formația din Gruia a dominat meciul, iar rivalii nu i-au pus probleme, Dan Petrescu a  că se teme de returul din Andorra.

„După cum s-a jucat, scorul e mincinos. Din păcate, ne-am făcut returul greu. Trebuia să fim mai relaxaţi la retur, dar o să avem o deplasare foarte lungă. E clar că suntem favoriți, dar am ratat prea multe ocazii.

 M-am enervat foarte rău azi. În Europa, orice meci e greu, nu contează adversarul. Toate meciurile sunt pe muchie de cuţit”, a spus Petrescu imediat după meci, potrivit Prima Sport.

Citește și: 

Rapid i-a luat fața lui CFR Cluj și a transferat un nou fotbalist: „Vai de capul meu, ce valoare are”

Miză financiară uriașă pentru echipele românești » Câți bani pot câștiga dacă se califică în grupele Conference League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
becapiti
becapiti  •  24 Iulie 2022, 11:49

Nu trebuia televizat nici turul! Sepsi-Ljubliana a fost capul de afiș.

gabiprossi
gabiprossi  •  23 Iulie 2022, 15:07

Salut! Nu ne torturati cu meciuri neinteresante, va rog... Dati-ne filmari cu domnii burleanu si stoichitza, vietile si activitatile lor ne intereseaza cu adevarat, suntem atat de avizi de informatii despre acesti corifei ai neamului si ai fotbalului romanesc...

rav410wrc
rav410wrc  •  23 Iulie 2022, 13:34

Stati linistiti, ca-i trimite tov. dincu pe balajLutu, mara si bilasco, cu 3 camere video, ca sa vedem inca o victorie "istorica" a RadioErevan-ului :)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează