INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ

CFR Cluj, pe urmele lui Sepsi » Ce au decis ardelenii, înainte de returul cu Inter Club d'Escaldes

Inter Club d'Escaldes - CFR se va transmite pe pagina de youtube a ardelenilor
Foto: Imago
Inter Club d'Escaldes - CFR se va transmite pe pagina de youtube a ardelenilor Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2022 17:16 / Actualizat luni, 25 iulie 2022 17:37

CFR Cluj a decis să le ofere posibilitatea fanilor să vadă în direct returul cu Inter Club d'Escaldes, din Conference League, după ce nicio televiziune din România nu va transmite partida. 

  • Inter Club d'Escaldes - CFR se va juca miercuri, 27 iulie, de la ora 20:30. Partida va fi LiveTEXT pe GSP.ro
Dan Petrescu, furios după FCU Craiova - CFR: „Apărarea a fost de Divizia C!” + avertisment pentru returul din Conference: „Dacă nu ne trezim, ne întoarcem cu o surpriză”
FCU CRAIOVA - CFR CLUJ 3-1
Dan Petrescu, furios după FCU Craiova - CFR: „Apărarea a fost de Divizia C!” + avertisment pentru returul din Conference: „Dacă nu ne trezim, ne întoarcem cu o surpriză”

Astfel, CFR a luat decizia de a transmite partida pe pagina de YouTube a clubului, la fel cum a făcut Sepsi la turul cu Olimpija Ljubljana, meci care, la fel, nu a fost televizat. 

„Meciul retur cu Inter Club d’Escaldes se vede doar pe pagina noastră de YouTube. Deși reprezentanții televiziunilor din România au făcut eforturi pentru ca meciul să se vadă în țară, condițiile stadionului din Andorra nu permit realizarea producției TV, așadar veți putea urmări returul doar pe pagina noastră de YouTube”, a fost comunicatul ardelenilor.

Inter Club d'Escaldes- CFR Cluj nu se vede la TV

Fanii campioanei nu vor putea vedea la TV partida care se va juca pe micuța arenă Estadi Comunal (1.300 de locuri), din capitala Andorra la Vella.

Motivul? Meciul nu va fi produs de nicio televiziune din Andorra, din cauza costurilor mari și a lipsei de interes pentru partidă.

În acest moment, doar meciurile celor de la FCSB și Craiova vor fi sigur la TV. Nu e clar deocamdată dacă Olimpija Ljubljana - Sepsi va fi preluat de televiziuni, după ce prima manșă nu a fost televizată la noi.

VIDEO Lucian Goian, după meciurile echipelor românești în preliminariile Conference: „Se vede ce se întâmplă în L1, d-aia ne chinuim cu echipe de mâna a doua, a treia”

Citește alte știri din Liga 1:

Mititelu și-a luat avânt: „Băieții au fost la 60-70%. Echipa poate mai mult”
FCU CRAIOVA - CFR CLUJ 3-1
Mititelu și-a luat avânt: „Băieții au fost la 60-70%. Echipa poate mai mult”
Rotaru, nemilos cu jucătorii Craiovei: „Unii nu au ce căuta la Universitatea”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Rotaru, nemilos cu jucătorii Craiovei: „Unii nu au ce căuta la Universitatea”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
ali.bec
ali.bec  •  25 Iulie 2022, 21:09

Important e sa nu pierdem petrecerea celor de la Saburtalo

archibald
archibald  •  25 Iulie 2022, 20:06

Nu merită să fie televizat.... nu pierdem nimik! O echipă stoarsă și lipsită de imaginație! Jocul lor este o scrâșnire de dinți, un urlet de neputință!Mai bine mă uit la o partidă de sah...este mai palpitantă!

alexxp1955
alexxp1955  •  25 Iulie 2022, 18:36

Incet,..incet, fotbalul bun si fara reclame (de la toate casele de pariuri ) se vede pe youtube. Sper si Sepsi sa poata transmite, caci as dori sa ma uit.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close