INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  JABLONEC - CFR CLUJ 1-0

Suntem prea mici! Notele unei noi umilințe europene: ei sunt corijenții din echipa lui Dan Petrescu!

CFR a fost de nerecunoscut în Cehia / Sursă foto: Twitter @Jablonec +4   FOTO
CFR a fost de nerecunoscut în Cehia / Sursă foto: Twitter @Jablonec

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 07:17 / Actualizat vineri, 17 septembrie 2021 07:36

JABLONEC - CFR CLUJ 1-0. Venirea lui Dan Petrescu nu a stopat șirul de rezultate negative ale clujenilor în Europa. La debutul în Conference League, „feroviarii” au pierdut în fața lui Jablonec, locul 11 din Cehia.  

Varianta actuală a CFR-ului e la ani lumină distanță de echipa care învingea Celtic, Rennes sau Lazio în Europa League. Cu un lot îmbătrânit și mulți jucători departe de forma ideală, „feroviarii” au ajuns să încaseze constant înfrângeri în cupele europene. Contra lui Jablonec, CFR a fost, în foarte multe momente, de nerecunoscut.

Jablonec - CFR Cluj 1-0. Notele unei noi umilințe europene

Eșecul din Cehia a prins contur după faza incredibilă din minutul 50, când Camora și Bălgrădean au fost coautori la reușita cehilor. Golakeeper-ul a ieșit haotic pe o centrare, în timp ce căpitanul Mario Camora a făcut un henț inexplicabil. Ambii au primit nota 3 din partea Gazetei Sporturilor

Alți doi fotbaliști care au lăsat mult de dorit aseară au fost Emmanuel Culio și atacantul Debeljuh. Fără realizări în ofensivă, cei doi au fost printre cei mai slabi și ineficienți oameni de pe teren. Au primit nota 4 din partea Gazetei. 

Au dezamăgit și alte piese în care Dan Petrescu își punea toate speranțele. Deac, Bordeianu, Cristi Manea sau Cestor au avut prestații șterse, toți fiind notați cu 5 în ediția de astăzi a Gazetei Sporturilor

Suntem prea mici! Notele unei noi umilințe europene: ei sunt corijenții din echipa lui Dan Petrescu!

6a fosta nota primită de Dan Petrescu la revenirea în Europa alături de CFR. Omologul Petr Rada a primit 7

Mario Camora a comis-o!

Căpitanul clujenilor, Mario Camora, a fost eliminat cu „roșu” direct în minutul 50. El a încercat să repare gafa portarului Bălgrădean, care a ieșit prost pe o centrare și a ratat întâlnirea cu balonul. Camora a oprit mingea cu mâna, la câțiva centimetri de linia porții, iar "centralul" Enea Jorgji n-a avut de îndeplinit decât o formalitate. La cabine cu Camora, care va primi minimum două etape de suspendare, și penalty pentru cehi.

Au fost mai buni cehii. N-au arătat de locul 11 și oricum, campionatul lor e mai bun decât al nostru. Noi n-am început bine jocul. Se vede că trecem printr-o schimbare. Suferim. Trebuie să muncim mai mult, să ne dăm viața pe teren. Înfrângerea asta trebuie să ne motiveze - Andrei Burcă, fundaș CFR Cluj

5 eșecuriși două victorii are acum CFR în disputele cu echipele din Cehia: învinși de câte două ori de Slavia și de Sparta Praga, iar aseară de Jablonec, clujenii au trecut într-o "dublă" de Liberec

VIDEO Ștefan Gadola, intervenție la GSP LIVE după Jablonec - CFR Cluj

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Șumudică, devastator la miezul nopții: „Băi Petrescule, ce ai făcut? Dacă ai sânge în instalație, cum te înfoi, ne vedem! Nu sunt eu vinovat că aduce jucători care au două viteze, încet și foarte încet”

Marius Șumudică, încă o replică nemiloasă la adresa lui Dan Petrescu: „Ne rupem toți carnetele de antrenori! Nu sunt vinovat că aduce jucători cu două viteze, încet și foarte încet”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
elgabri
elgabri  •  17 Septembrie 2021, 15:53

La cel din bucatarie i ati dat nota 6?? pentru ce? mai mult de 3 nu merita !!

magic4ever
magic4ever  •  17 Septembrie 2021, 13:01

Conteaza enorm lipsa lui Arlauskis si Vinicius din mecanismul lui Petrescu...Balgradean este un gafeor si i-a curatat pe CFR in anii trecuti cu Dinamo Zagreb si Young Boys...Vinicius era turnul de control si era imbatabil in jocul aerian,inscria si goluri...

ray51
ray51  •  17 Septembrie 2021, 12:12

Adevarul e ca nu se vede nimic din CFR-ul de altadata. Dane, nu cred ca vei mai repeta isprava + cu aceasta echipa. Trebuia sa nu te mai intorci. Parerea mea.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează