INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SEPSI - OLIMPIJA LJUBLJANA 3-1

VIDEO Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi: „Guvernul Ungariei ne-a construit stadionul și a fost la meci, în frunte cu Viktor Orban”

Laszlo Dioszegi, patron Sepsi
Laszlo Dioszegi, patron Sepsi

Articol de - Publicat vineri, 22 iulie 2022 00:28 / Actualizat vineri, 22 iulie 2022 01:05

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a vorbit despre victoria echipei sale cu Olimpija Ljubljana, scor 3-1, în turul doi preliminar din Conference League.

Dioszegi a comentat prezența lui Viktor Orban, premierul Ungariei, la meciul de la Sf. Gheorghe și a comunicat ce i-a transmis acesta după meci.

Viktor Orban, premierul Ungariei, a apărut cu fularul lui Sepsi la gât și a fost aplaudat de întreg stadionul » SPP-ul i-a controlat până și pe jurnaliști!
SEPSI - OLIMPIA LJUBLJANA
Viktor Orban, premierul Ungariei, a apărut cu fularul lui Sepsi la gât și a fost aplaudat de întreg stadionul » SPP-ul i-a controlat până și pe jurnaliști!

Sepsi - Olimpija Ljubljana. Laszlo Dioszegi: „Viktor Orban ne-a felicitat”

„Viktor Orban ne-a felicitat. Nu am am negat nicidată că Guvernul Ungariei ne-a construit stadionul. Tot Guvernul a venit la meci. Ne-au felicitat, ne-au spus că avem o echipă bună.

Nu este anul investițiilor, toată Europa suferă, vedem toți ce se întâmplă, dar măcar să menținem ce am început”, a declarat Laszlo Dioszegi.

Dioszegi, despe Sepsi - Olimpija Ljubljana 3-1

Dioszegi și-a felicitat jucătorii pentru prima victorie din istoria clubului în cupele eruropene și a vorbit și despre obiectivele viitoare.

„Am reușit să învingem o echipă destul de bună. S-a văzut în prima repriză că ne-au presat. Trebuie să recunosc, după 3-1, că pornim cu prima șansă. Jucătorii mei au înțeles mesajul că noi trebuie să luptăm până în ultimul minut. O calificare ar fi un lucru mare pentru noi.

Vrem să ajungem până în play-off și să arătăm că am devenit o echipă destul de bună, dar noi nu avem echipă să ne batem la titlu. Noi nu suntem bogați, să visăm la titlu. Poate să terminăm pe locul 3, să depășim unul dintre granzi.

Sepsi e departe de afi în careul de ași, dar aș fi ipocrit să spun că nu vrem să ajungem mai sus. Vrem să facem imposibilul, să terminăm pe locul 3”, a mai spus Dioszegi.

Citește și:

Greu cu albanezii » Universitatea Craiova s-a încurcat cu Vllaznia, echipă care a tras o singură dată pe poartă

Gigi Becali, întrebat în direct despre un titular din rușinea cu georgienii: „Cine? Cine e? Habar nu am! Nu am auzit de el”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
tivireli
tivireli  •  23 Iulie 2022, 22:12

Fals! Asa spune presa, dar nu statul Qatar sponsorizeaza, ci firme din Qatar

George48Marius
George48Marius  •  22 Iulie 2022, 19:28

*** asta chel si falcos merita un ceai ! Si il va primii cat de curand!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ardarik
ardarik  •  22 Iulie 2022, 18:15

Ca maghiar zic ca nu ai dreptate Nu s-a televizat ca au facut sondaje Dar dupa Orban sigur se televiza:))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează