INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  LAZIO - CFR CLUJ 1-0

FOTO Din fază fixă, Dane?! Cine e jucătorul care l-a „trădat” pe Petrescu la golul lui Lazio

CFR Cluj, gol primit din fază fixă contra lui Lazio / FOTO: Capturi @Pro Arena +6   FOTO
CFR Cluj, gol primit din fază fixă contra lui Lazio / FOTO: Capturi @Pro Arena

Articol de - Publicat vineri, 17 februarie 2023 00:27 / Actualizat vineri, 17 februarie 2023 02:54

CFR Cluj a fost învinsă de Lazio, scor 0-1, în manșa tur a play-off-ului pentru „optimile” Conference League. Unicul gol al fost marcat de Ciro Immobile, în prelungirile primei reprize.

  • Returul e programat joia viitoare, de la 19:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Pro Arena

Clujenii au jucat cu om în plus aproape tot meciul, după eliminarea lui Patric din minutul 15, dar nu au reușit să-și creeze nici măcar o ocazie de gol. O lovitură liberă, specialitatea lui Petrescu, a decis în cele din urmă soarta partidei, românii fiind făcuți șah-mat de schema italienilor. 

PSD s-a mutat la Lazio - CFR Cluj » Lângă cine a fost surprins patronul campioanei
Lazio - CFR Cluj
PSD s-a mutat la Lazio - CFR Cluj » Lângă cine a fost surprins patronul campioanei

CFR Cluj, eșec din fază fixă în disputa cu Lazio 

Reușita lui Lazio a venit după o fază lucrată atent de Sarri. Felipe Anderson a trimis o pasă cu boltă, dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri.

+2 FOTO

Immobile era marcat în acel moment de Camora. Golgeterul lui Lazio a profitat de un paravan perfect creat de Matias Vecino, fotbalist aflat în pereche cu Boateng.

Din fază fixă, Dane?! Cine e jucătorul care l-a „trădat” pe Petrescu la golul lui Lazio
Immobile pleacă de lângă Camora

Ciro s-a desprins de Camora, a trecut pe lângă Vecino și prin spatele zidului, unde s-a poziționat perfect pentru pasa superbă a lui Anderson. A reluat perfect, dintr-un voleu lateral, de la 11 metri de poartă, fără speranțe pentru Scuffet.

Căpitanul campioanei s-a prins târziu de intenția lui Immobile și n-a mai putut recupera distanța față de vârful italian.

Din fază fixă, Dane?! Cine e jucătorul care l-a „trădat” pe Petrescu la golul lui Lazio

Vorbim de o echipă din Italia, cu pretenții de Champions League, care știe să gestioneze astfel de faze fixe. Jucătorii lor au asemenea execuții care fac diferența
- Cristian Balaj, președinte CFR Cluj, la Orange Sport

VIDEO. Atmosfera pe „Stadio Olimpico” înainte de Lazio - CFR Cluj 

Citește și alte știri din fotbalul european: 

CORESPONDENȚĂ DE LA ROMA Câți fani CFR Cluj au mers la duelul cu Lazio » Momentele care au făcut să vibreze un „Olimpico” aproape pustiu

VIDEO Ianis Hagi, la ora adevărului » Dezvăluiri de impact despre anul petrecut departe de fotbal și noul său obiectiv: „Crede-mă! Pe asta sunt concentrat acum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
istet10
istet10  •  17 Februarie 2023, 13:47

Daca jucau aia in 8 plus portarul, posibil sa fi marcat si CFR.

cirus11
cirus11  •  17 Februarie 2023, 10:09
Postat de marcelclujnapoca pe 17 Februarie 2023, 08:32

Sper sa nu il mai vedem la Nationala. Ne-a ajuns experienta lui. Jucator de mana a-2-a ! Si noi il aveam pe Stefan Radu...mai stiti de ce nu a venit la Nationala Romaniei desi e cel mai longeviv jucator la Lazio?

Da bineinteles ca ne aducem aminte, de lene sa se suie in avion sa tot vina la convocari. Toate restul sunt pretexte, ca vai saracul nu e apreciat de nu stiu ce selectioner, desi am avut vreo 10. Si poate ne aducem aminte si cum a sabotat intentionat ultimul meci la care a venit. Fusesera presiuni media asa ca omul a venit in scarba, a fost complet *** pe teren, bulevard pe partea lui.... Nici nu stiu de ce mai aduce lumea vorba despre el, e italian get beget, nici nu se mai intoarce prin tara.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  17 Februarie 2023, 09:15
Postat de cirus11 pe 17 Februarie 2023, 02:11

Evident Camora l-a scapat dar sincer vorbind faza a fost perfecta, nu cred ca putea fi oprita. Paravanul ala este excelent, daca ar fi fost urmarit de Camora. Dar si daca reusea sa se tina de el, executia a fost din prima, fara preluare, fara nimic...

camora in portugheza sau Spaniola = aparat FOTo....a stat ca la fotografie. Mie mi-a placut cand il Consola la cartonas Rosu pe Immobile----stati linistit ...daca am promis --ne tinem de cuvant ...nu tragem un sut la poarta !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează