INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  BALLKANI - CFR CLUJ 1-1

EXCLUSIV Fostul jucător al lui CFR Cluj nu îi vede bine pe „vișinii”: „Le va fi greu să evite ultimul loc în grupă. Au fost dominați în Kosovo”

Ballkani - CFR Cluj 1-1 // foto: Facebook @ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA
Ballkani - CFR Cluj 1-1 // foto: Facebook @ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2022 10:13 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2022 11:02

Lucian Goian (39 de ani), fost fundaș la CFR Cluj în sezonul 2015/2016, a analizat primul meci al campioanei României din grupele Conference League, remiza din Kosovo cu Ballkani, scor 1-1.

CFR Cluj a pornit ca favorită în duelul cu Ballkani, campioana din Kosovo, dar a obținut cu greu punctul, grație unui gol înscris de Yuri Matias în minutul 90+1.

Lucian Goian, fost fundaș central la CFR Cluj, crede că echipei lui Dan Petrescu îi va fi extrem de greu să iasă din grupe dacă nu-și va îmbunătăți jocul. Din grupa G, în care a fost repartizată CFR Cluj, mai fac parte Slavia Praga și Sivasspor.

Gigi Becali, după West Ham - FCSB 3-1: „L-am sunat pe MM să-l întreb ce caută acel jucător pe teren!”
WEST HAM - FCSB 3-1
Gigi Becali, după West Ham - FCSB 3-1: „L-am sunat pe MM să-l întreb ce caută acel jucător pe teren!”

Lucian Goian, după Ballkani - CFR Cluj: „Va fi greu pentru CFR să evite ultimul loc în grupă”

„CFR-ul nu prea a convins în acest început de campionat, nu etalează un joc foarte bun, spectaculos. Nu cred că se aștepta nimeni la asta, la un joc-spectacol, pentru că Dan Petrescu nu a etalat niciodată așa ceva. El este un antrenor pragmatic.

Este un punct norocos obținut de CFR, care nu a convins prin joc. Cred că va fi o luptă grea pentru a evita ultimul loc în grupă. Dar până la urmă a fost doar un meci, mai sunt partide de jucat.

Dacă CFR va arăta altfel, va avea mult curaj și va încerca să joace mai ofensiv, poate avea șanse. Dar cu jocul arătat cred că va fi foarte greu. Au jucat cu un adversar modest, nu au alibiuri, dar i-au dominat la posesie, au și marcat, au mișcat mai rapid balonul. Cred că Ballkani a fost peste CFR.

Cred că următorul meci al CFR-ului, acasă, cu turcii, este un moment al adevărului, să vedem unde suntem”, a precizat Goian la GSP Live. 

Suntem departe de fotbalul mare, chiar dacă FCSB a condus-o pe West Ham pentru 60 de minute aseară, la Londra. Suntem în a treia competiție valorică, dar ne chinuim și aici. Calitate avem, dar ne lipsesc alte lucruri.

- Lucian Goian

30 de meciuria jucat Goian pentru CFR Cluj. A oferit o pasă decisivă de gol și a primit „galben” în 8 rânduri

Mai multe știri din Conference League: 

Andrei Cordea, după West Ham - FCSB: „În acel moment s-a ridicat părul pe mine!”

Dică, la finalul eșecului cu West Ham: „În loc să o dăm în tribune, noi luăm gol!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (11)
biciclistul
biciclistul  •  09 Septembrie 2022, 15:13

Ordinea in clasament se stabileste in primul rând dupa punctele acumulate.Daca joci spectaculos si esti invinsa,cu cate puncte te alegi?Cfr,asa cum joaca,a avut totusi niste rezultate si o sa aiba in continuare.

fibra
fibra  •  09 Septembrie 2022, 15:10

Incredibil dar adevarat.Dupa joc daca va fi la fel, CFR poate face 3 puncte ,iar FCSB cam tot atatea.Nu vrem sa ne impacam ca avem un nivel mediocru,dar asta e realitatea.Avarul va fi bucuros daca va lua cei 480.000 Euro ,dar nu e chiar sigur.In campionat i-au crescut sansele la play-out.

valihaita
valihaita  •  09 Septembrie 2022, 12:47
Postat de rocky5 pe 09 Septembrie 2022, 11:29

Hai să vedem câte puncte va face și pe ce loc va termina și fcsb grupa! Apoi să fim ironici!

Ce nu intelegi e ca FCSB e un outsider in grupa ei! Voi campionii en titre n-ati fost in stare sa treceti de KFR BalKani:))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close