INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CONCLUZII

Ce l-a nemulțumit pe Marius Croitoru în seara europeană a lui CFR și FCSB: „Nu există termen de comparație, o surpriză neplăcută pentru noi!”

Marius Croitoru (41 de ani), antrenorul celor de la FCU Craiova, a analizat prestațiile reprezentantelor României în prima etapă a grupelor din Conference League. +43   FOTO
Marius Croitoru (41 de ani), antrenorul celor de la FCU Craiova, a analizat prestațiile reprezentantelor României în prima etapă a grupelor din Conference League.

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2022 18:50 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2022 19:10

Marius Croitoru (41 de ani), antrenorul celor de la FCU Craiova, a analizat prestațiile reprezentantelor României în prima etapă a grupelor din Conference League. 

Croitoru a lăudat curajul celor de la FCSB, în ciuda eșecului 1-3 suferit contra lui West Ham. În schimb, antrenorul clubului oltean vede remiza dintre Ballkani și CFR Cluj ca o pată neagră pentru fotbalul românesc. 

Becali și Dică au hotărât: două vedete de la FCSB, sacrificate
FCSB
Becali și Dică au hotărât: două vedete de la FCSB, sacrificate

Marius Croitoru, laude pentru FCSB 

„FCSB a fost 70 de minute la nivelul echipei de pe locul șapte de anul trecut din Premier League, cel mai puternic campionat din lume. Bravo lor, felicitări. Din păcate, finalul nu a fost cel așteptat. A fost o bucurie pentru cei care au privit meciul, pentru cei care iubesc fotbalul și pentru România.

Au fost mulți români în tribune și cred că s-au simțit mândri. Au făcut un meci bun, chiar dacă au pierdut. Felicitări pentru tot ce s-a întâmplat ieri seară. Ce am văzut la FCSB mi-a produs o bucurie.

Nu știu dacă a fost penalty. Este un contact, dar eu, dacă eram arbitru, nu dădeam, dar probabil sunt român și din cauza asta spun acest lucru”, a spus Marius Croitoru, într-o conferință de presă. 

Despre rezultatul campioanei CFR Cluj, Croitoru nu a vorbit în aceeași termeni: „Dacă stăm să comparăm nivelul, e clar că e o surpriză frumoasă pentru Kosovo. E campioana României contra campioanei din Kosovo, nu există termen de comparație. Nu am văzut meciul și nu aș putea să mă pronunț, dar din prisma rezultatului, este o surpriză neplăcută pentru noi”.

VIDEO Andrei Cordea, după West Ham - FCSB: „În acel moment s-a ridicat părul pe mine!”

CItește și alte știri din fotbalul românesc: 

Becali și Dică au hotărât: două vedete de la FCSB, sacrificate!

Mirel Rădoi, reverență în fața lui Dan Petrescu și a CFR-ului înainte de meciul direct: „Cel mai bun lot și antrenor foarte valoros”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
dinu333
dinu333  •  10 Septembrie 2022, 14:44

Dan Petrescu nu are nici o sansa sa ajunga antrenor in Premier League, prea defensiv joaca. Cred ca e ceva tipic la el sa joace defensiv, toata viata a fost fundas. Pe cealalta parte Dica a fost un jucator ofensiv si ii place sa riste.

cineva90
cineva90  •  10 Septembrie 2022, 04:11

De vina sunt cei care il intreaba Cum sa isi dea cu părerea cineva care nici nu a vazut meciul su care nu e in stare nici macar sa califice o echipa pana in stadiul asta Ați gasit si narele antrenor care sa isi dea cu parerea....

romeverest
romeverest  •  09 Septembrie 2022, 21:53

Oare intereseaza pe cineva ce l-a surprins neplacut pe Croitoru ?? Baiatul asta nici nu are patalamaua necesara sa antreneze in prima liga, dar are impresii de mare antrenor !!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close