INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DINAMO KIEV - ARIS SALONIC

VIDEO Mircea Lucescu cheamă în lumea în Giulești, la meciul lui Dinamo Kiev: „Avem mare nevoie de ajutorul dumneavoastră”

Mircea Lucescu, pe Giuești. 
Foto: fcdynamo.com +39   FOTO
Mircea Lucescu, pe Giuești. Foto: fcdynamo.com

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2023 12:23 / Actualizat miercuri, 16 august 2023 12:29

Antrenorul celor de la Dinamo Kiev, Mircea Lucescu (78 de ani), îndeamnă lumea să vină la meciul pe care ucrainenii îl vor disputa, pe Giulești, în compania grecilor de la Aris Salonic, în returul turului 3 preliminar din Conference League. 

  • În tur, Aris Salonic s-a impus cu scorul de 1-0 
  • Returul e joi, de la ora 20:00, pe stadionul Giulești. Partida va fi televizată pe Digi Sport 2

În cadrul unui mesaj public, „Il Luce” cheamă fanii la arena din cartierul Giulești, pentru a o împinge pe Dinamo Kiev spre calificarea în play-off-ul Conference League. În play-off, Dinamo Kiev ar da peste câștigătoarea „dublei” dintre Beșiktaș Istanbul și Neftchi Baku. În tur, turcii s-au impus cu 3-1, la Baku. 

Singurul român campion în Finlanda a prefațat un posibil duel între Farul și campioana din țara nordică: „Joacă așa cum o face Rapidul acum”
GSP LIVE
Singurul român campion în Finlanda a prefațat un posibil duel între Farul și campioana din țara nordică: „Joacă așa cum o face Rapidul acum”

VIDEO. Mircea Lucescu cheamă lumea în Giulești la Dinamo Kiev - Aris Salonic

„Suntem pe stadionul Giulești. E pentru prima dată când joc cu o echipă pe care o conduc pe teritoriul României un meci oficial. Va fi un meci dificil. Ne jucăm calificarea pentru grupele Conference League. 

Jucăm împotriva unei echipe de străini, nu de greci, pentru că Aris nu are decât jucători străini, iar noi jucăm cu fotbaliști crescuți în Ucraina, în academiile ucrainene. 

Nu va fi un meci ușor pentru noi, de aceea avem nevoie de sprijinul suporterilor noștri. Sper să fie prezenți în număr cât mai mare la stadion. Când mă refer la suporterii noștri, mă refer la cei ai Rapidului în special, dar și la ceilalți iubitori de fotbal din România. 

Sper să fie o seară plăcută și de succes. Dar asta se poate întâmpla și cu ajutorul dumneavoastră, de care avem mare nevoie”, a punctat Mircea Lucescu, în cadrul unui mesaj public. 

FOTO. Dinamo Kiev s-a pregătit la baza Rapidului înainte de meciul cu Aris Salonic, din Giulești

Foto: Facebook @ Dinamo Kiev
Foto: Facebook @ Dinamo Kiev
Foto: Facebook @ Dinamo Kiev
Foto: Facebook @ Dinamo Kiev
Foto: Facebook @ Dinamo Kiev
+35 FOTO

Înainte de meciul din Giulești cu Aris Salonic, Dinamo Kiev s-a antrenat la baza de pregătire a Rapidului, „Constructorul”. 

„Continuăm să ne pregătim pentru meciul cu Aris Salonic, din turul 3 preliminar al Conference League”, au scris cei de la Dinamo Kiev, pe pagina de Facebook a clubului.

VIDEO. Antrenamentul făcut de Dinamo Kiev în baza Rapidului

Elevii lui Mircea Lucescu au făcut o ședință de pregătire bazată pe alergări ușoare și exerciții cu mingea. Mircea Lucescu a privit atent felul în care se pregăteau jucătorii lui Dinamo Kiev.

Citește și: 

FCSB, voie bună și o absență importantă la plecarea spre Danemarca

Prezență-surpriză în lotul pe care FCSB îl deplasează astăzi în Danemarca!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Desperad007
Desperad007  •  16 August 2023, 18:09

Nea Mircea, dacă jucai cu 17 Nentori sau cu Knattspyrnufelag ar fi fost sold-out, dar așa...

cordell.hull
cordell.hull  •  16 August 2023, 14:21

Nea Mircea dacă antrenai de exemplu partizan Belgrad ori de ce nu chiar Silkeborg te puteai baza pe noi… așa…

ionutplural
ionutplural  •  16 August 2023, 13:25

Nimeni la meci!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează