INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - ZORYA LUHANSK

VIDEO „Sunt câteva semne de întrebare” » Mirel Rădoi a făcut strategia înaintea duelului vital cu Zorya Luhansk: „Sper că vor înțelege cât mai repede”

Mirel Rădoi / Captură Facebook@ Universitatea Craiova
Mirel Rădoi / Captură Facebook@ Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2022 19:29 / Actualizat miercuri, 10 august 2022 20:33

Mirel Rădoi, noul antrenor al Universității Craiova, a susținut, miercuri seara, conferința de presă premergătoare returului cu Zorya Luhansk din Conference League. Oltenii au cedat în tur, 0-1, dar tehnicianul e optimist că alb-albaștrii vor reuși calificarea în play-off.  

  • Universitatea Craiova - Zorya Luhansk se joacă joi, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1 și Prima Sport.
  • Dacă trece de Zorya, Craiova ar evolua în play-off cu învingătoarea dintre Lugano (Elveția) și Hapoel Beer Sheva (Israel), 0-2 în tur.
Dezbaterea zilei, 10 august » Va reuși Rădoi să facă performanță la Craiova? „Când a fost antrenor de club, a fost un dezastru!” vs. „Eu pariez pe el, a progresat de la momentul FCSB”
DEZBATEREA ZILEI
Dezbaterea zilei, 10 august » Va reuși Rădoi să facă performanță la Craiova? „Când a fost antrenor de club, a fost un dezastru!” vs. „Eu pariez pe el, a progresat de la momentul FCSB”

Mirel Rădoi, declarații înainte de Universitatea Craiova - Zorya Luhansk

„Chiar dacă am avut un singur antrenament, i-am simțit bine pe băieți. Momentul special va fi mâine seară. Ne așteaptă un meci dificil. Încercăm să schimbăm lucrurile. Vom încerca ca băieții să înțeleagă cât mai rapid ideile. N-aș vrea să intru în multe detalii, toată lumea este pregătită pentru acest meci

Am o idee despre primul «11», doar că sunt câteva semne de întrebare. Băieții sunt încrezători, mai ales după ultima victorie din campionat, chiar au un moral bun. Jucăm acasă, echipa vine după un meci câștigat. Vrem să arătăm că a fost o întâmplare ce s-a întâmplat în tur. Așa cum am discutat, va trebui să ne evaluăm strategiile. Va trebui să alternăm momentele, acolo trebuie să vină semnalele clare din partea băncii.

Eu cred că e foarte important ca fiecare jucător să înțeleagă zonele care trebuie să fie ocupate. În seara asta vor lua cunoștiință cu ceea ce trebuie să facă. Vor primi mai multe informații. La analiză, vor lua exact cunoștiință de ceea ce trebuie să facă”, a declarat Rădoi. 

Mirel Rădoi: „Să ne poziționăm puțin mai sus cu liniile!”

Întrebat despre tactica pe care vrea s-o implementeze la Craiovei, Mirel Rădoi și-a expus, așa cum o făcea și la prima reprezentativă, filosofia sa ofensivă. 

„În mare, mă știți. Cred că vom reuși să ne poziționăm puțin mai sus cu liniile. Așa cum am spus, sunt sigur că prin posesie, prin așezare, prin personalitate, dinamica în joc, ne vor face un pic să ne retragem, dar va trebui și acolo să știm zonele pe care le vom apăra”, a spus Mirel Rădoi, în cadrul unei conferințe de presă. 

Mirel Rădoi, injecție de optimism la Universitatea Craiova

Euforia e mare la Craiova, după instalarea lui Mirel Rădoi. Și în rândul suporterilor, dar și într-al jucătorilor. Fostul selecționer al României a subliniat marți, la prezentarea sa, că „meciul cel mai important este cel de joi, cu Zoria. Vizăm calificarea și trebuie ca echipa să aibă altă prestație și altă atitudine”. 

Din informațiile Gazetei, însăși apariția sa în cantonamentul echipei, la baza „Ilie Balaci”, a relaxat atmosfera.

Odată cu aducerea lui Rădoi, oltean de-al lor, s-a schimbat și atitudinea suporterilor. Până azi la prânz, se vânduseră în jurul a 5.000 de bilete, însă clubul se așteaptă ca, la debutul lui Mirel și în condițiile unei partide atât de importante, prezența pe „Ion Oblemenco” să fie joi de cel puțin 15.000 de spectatori. La antrenamentul oficial, Rădoi a fost întâmpinat de aproximativ 250 de suporteri, veniți să-i încurajeze pe olteni înainte de meciul decisiv din Conference League.

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova:

VIDEO Dezbaterea zilei, 10 august » Va reuși Rădoi să facă performanță la Craiova? „Când a fost antrenor de club, a fost un dezastru!” vs. „Eu pariez pe el, a progresat de la momentul FCSB”

Laszlo Balint, mesaj criptat după ce a fost dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
dinamo100
dinamo100  •  11 August 2022, 13:06

Eu tot nu inteleg cum ii convinge Radoi pe unii ca el ar fi antrenor!!! El nu a antrenat la nivel de club decat cateva meciuri la echipa nasului Gigi! Atat! Iar la Nationala a testat niste fantezii de joc ofensiv si a aratat lacune majore in meciurile cheie. Deci, ce il recomanda?!! Si nu inteleg daca l-a vrut Rotaru pe Radoi, de ce nu l-a angajat de la inceputul sezonului, de ce si-a mai batut joc de Balint?

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  11 August 2022, 05:30

Hai Stiintaaaa! Succes baieti! 3-0!

dobrin
dobrin  •  10 August 2022, 23:34

Si eu sper ca vor intelege cat mai repede... ca noi n-am inteles nimic in doi ani cat ai stat la Nationala :)))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează