INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSU CRAIOVA - HAPOEL BEER SHEVA

„Spionul” din Liga 1 care l-a ajutat pe Rădoi cu informații despre Hapoel Beer Sheva: „Chiar îi mulțumesc pentru asta!”

Mirel Rădoi, antrenor Universitatea Craiova
Mirel Rădoi, antrenor Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2022 13:44 / Actualizat miercuri, 17 august 2022 14:23

Mirel Rădoi (41 de ani), antrenorul Universității Craiova, a vorbit la conferința de presă premergătoare meciului cu Hapoel Beer Sheva, din play-off-ul Conference League.

  • CS Universitatea Craiova - Hapoel Beer Sheva se joacă joi, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro. Încă nu este cunoscută televizarea

Rădoi spune că a discutat cu Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari, care i-a oferit informații despre echipa din Israel. Hapoel a câștigat un meci amical cu ilfovenii în acestă vară, scor 4-1.

Reacția lui Dică în direct, când a fost întrebat despre fotbalistul mazilit de Gigi Becali: „Nu vreau mofturi!”
FCSB
Reacția lui Dică în direct, când a fost întrebat despre fotbalistul mazilit de Gigi Becali: „Nu vreau mofturi!”

Rădoi: „Avem informații de la Ciobotariu”

„Avem informații de la alți antrenori care au jucat amicale cu Beer Sheva, chiar de la Ciobotariu și îi mulțumesc pe această cale pentru ajutorul și informațiile puse la dispoziție. Și Sergiu (n.r. - Hanca) a jucat cu ei când era în Polonia. Dispunem de informații”, a declarat Mirel Rădoi, la conferința de presă.

Mirel Rădoi a vorbit și despre punctele forte ale lui Hapoel Beer Sheva: „Lucrul care mă îngrijorează e că și-a impus ritmul de joc. Caută duelurile fizice în fiecare zonă și știu să le pot câștiga.

Va trebui să fim foarte atenți, să alternăm momentele, când să ne ridicăm la nivelul lor, când să avem momente de ocupare prin posesie pasivă.

Sunt puternici, dar au momente de slăbiciune și ei. Nu cred că se va decide calificarea după meciul de mâine seară. La ce atmosferă fac suporterii lui Hapoel Beer Sheva, indiferent dacă vor pierde, au puterea necesară să întoarcă”.

Mirel Rădoi: „Va trebui să ne obișnuim cu ritmul acesta de joc”

Mirel Rădoi a vorbit și despre faptul că CSU Craiova joacă din 3 în 3 zile în campionat și Conference League:

„Va trebui să ne obișnuim cu acest ritm din trei în trei zile, dacă vom juca și în campionat și în grupele Conference League. Apoi o să apară și Cupa României. Când eram jucător am preferat să joc joi, duminică, joi, decât să mă antrenez 6 zile pentru un meci. Sper că și lor le convine acest program”.

Citește și:

„La revedere, tată!” » Gigi Becali îl dă afară pe fotbalistul adus în această vară: „Nu mai vede iarba FCSB-ului în viața lui!”

S-a săturat că nu l-a băgat Hagi! Gică Popescu și-a luat fiul și l-a transferat la alt club din Liga 1

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
dandana
dandana  •  17 August 2022, 21:12
Postat de 1cesare pe 17 August 2022, 17:11

.... sper sá-l prindá paltonul pe R2 la Craiova.

Și de ce sa nu-l prindă. Dacă este bunicel măcar va merge. Antrenează echipa la care visa sa joace, de ce nu ar fi BINE. Olteni îl iubesc, dacă și jucători îl ajută, va fi bine pentru Oltenia. Fcsb sa mai aștepte să-l aibă după umilința care a avut-o

1cesare
1cesare  •  17 August 2022, 17:11

.... sper sá-l prindá paltonul pe R2 la Craiova.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close