INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  WEST HAM - FCSB

CORESPONDENȚĂ DIN LONDRA Nicolae Dică a sosit cu întârziere la conferință: „Probabil vă așteptați să luăm multe de la West Ham”

Nicolae Dică (42 de ani) și Florinel Coman (24 de ani) au prefațat partida dintre West Ham și FCSB, debutul în grupa de Conference League.
Nicolae Dică (42 de ani) și Florinel Coman (24 de ani) au prefațat partida dintre West Ham și FCSB, debutul în grupa de Conference League.

Articol de , , - Publicat miercuri, 07 septembrie 2022 20:19 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2022 22:01

Nicolae Dică (42 de ani) și Florinel Coman (24 de ani) au prefațat partida dintre West Ham și FCSB, debutul în grupa B din Conference League. 

  • Reporterii GSP Vlad Nedelea, Cristi Preda (foto) și Iosif Popescu (video) sunt prezenți în Anglia și transmit toate informațiile importante de la West Ham - FCSB.
  • Partida West Ham - FCSB, programată joi, 8 septembrie (ora 22:00), va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată de ProTV. 

La Londra, oficialii lui FCSB au repetat „isprava” din Georgia, de la meciul cu Saburtalo, când au întârziat la conferința de presă și antrenamentul oficial. Din nou șoferul autocarului a fost cel vinovat, însă Nicolae Dică a venit la conferința de presă bine dispus, fericit că va fi din nou pe banca FCSB-ului într-un meci de cupe europene. 

Însoțit de Florinel Coman, dar și de fiul său, tehnicianul roș-albaștrilor speră ca echipa sa să facă un meci perfect, „altfel nu crede că poate obține un rezultat pozitiv”.

VIDEO Nicolae Dică, declarații înaintea confruntării de la Londra: „Probabil vă așteptați să primim multe goluri, dar chiar am încredere în ei”

„Mă bucur în primul rând că am ajuns în grupele Conference League și că întâlnim o echipă de nivelul lui West Ham. Asta ar trebui să fie o mândrie pentru noi. Acum, să încep eu să vă vorbesc despre adversar... Cred că și voi îl cunoașteți foarte bine, știți ce transferuri au făcut, câți bani au investit în această vară. 

Este clar, va fi o partidă foarte grea. Trebuie să fim pregătiți atât defensiv, cât și defensiv. Mai ales defensiv, trebuie să facem cât mai puține greșeli. Am încredere că vom face un meci bun.

Este clar că am primit multe goluri. Nu îmi convine nici mie. În mandatul trecut am primit 15 sau 17 goluri tot campionatul, acum am primit deja 12. Nu este ok! Sper să reglăm din mers aceste lucruri, iar adversarii să nu își mai creeze ocazii. Acum putem să primim gol și la o jumătate de ocazie!

Probabil vă așteptați să primim multe goluri, dar eu am încredere că băieții vor obține un rezultat bun. Eu sunt mândru că pot să antrenez din nou în Europa, este o bucurie că pot antrena echipa într-un meci cu West Ham, în fața a 60.000 de spectatori. Ce își poate dori mai mult un antrenor?”, a spus Nicolae Dică. 

Antrenorul FCSB e convins că astfel de meciuri, împotriva unor adversari cum este West Ham, care are un lot cotat la peste 400 de milioane de euro, sunt cele mai simple pentru el, pentru că nu mai este nevoie de niciun fel de doză de motivare pentru jucători, care știu ce fel de echipă au în față.

„Când întâlnești un adversar de nivelul lui West Ham, mai trebuie să îi motivezi pe jucători? Sunt conștienți că sunt văzuți de mulți oameni de fotbal și că pot prinde un transfer din Europa. Este și cazul adversarelor noastre în Liga 1. Pentru mine e mai greu să îi motivez în fața Chindiei, Sibiului. Îmi cer scuze pentru ele. Atunci e mai greu, acum e ușor”, a comentat antrenorul celor de la FCSB. 

Rezultatele preliminare ale sondajului GSP „Cine câștigă în West Ham - FCSB?”

Nicolae Dică a sosit cu întârziere la conferință: „Probabil vă așteptați să luăm multe de la West Ham”

Dacă iese Antonio, intră Scamacca, dacă iese Ogbonna, intră Zouma. Ce contează pe cine folosește? Au jucători pe care s-au plătit zeci de milioane de euro

Băieții trebuie să intre cu plăcere, să joace fotbal. Obiectivul e îndeplinit, acum să se bucure de fotbal, pentru că au șansa să evolueze împotriva unor astfel de echipe, cum e West Ham, pe un stadion minunat
- Nicolae Dică, antrenor FCSB

Ce a spus Florinel Coman, înaintea ciocnirii cu West Ham

„Va fi un meci greu, cu o echipă din cel mai puternic campionat. Nu am venit în vacanță, am venit să facem un meci bun, sperăm la un rezultat pozitiv. Pentru că o putem face. Presiune există, sperăm să fie una pozitivă. Va fi un meci frumos, pe un stadion minunat. Totul depinde de noi, cred că vom avea succes și vom scoate un rezultat bun. 

Nu ne sperie cota lor, nici nu ne gândim la asta. Deși e o grupă grea, noi ne bucurăm de ea. Așa ne vedem valoarea. Jucăm cu echipe puternice, vrem să jucăm fotbal, să arătăm de ce suntem în stare. Ok, cei de la West Ham sunt mai bine cotați, joacă în Premier League, dar asta nu înseamnă că totul e rezolvat. 

Le mulțumim fanilor că au venit. E un meci european, nu i-am dezamăgit, suntem în grupe. Sperăm să nu-i dezamăgim nici joi seară”, a spus Florinel Coman. 

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV Măsură draconică înainte de West Ham - FCSB » Un site britanic nu vinde bilete fanilor de naționalitate română!

Duckadam, devastator cu jucătorii de 3,2 milioane de euro ai lui Becali: „Transferuri făcute pe simpatii. Foarte greu pentru Miculescu să mai prindă echipa ca titular”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
alexh
alexh  •  08 Septembrie 2022, 13:16
Postat de tinn_2 pe 07 Septembrie 2022, 22:41

Va fi un meci de gală, Steaua cu unii buni, ca pe vremuri. Contează ce fotbal vedem. Da-i înțeleg și pe ăia care vor să vadă vineri game of clones

Corect!

alexh
alexh  •  08 Septembrie 2022, 13:14
Postat de Catalynn__ pe 07 Septembrie 2022, 23:38

Ali Chimicul din județul Sibiu e mahmur ca de obicei … Bă, Steaua joaca Vineri cu Dinamo, mâine toată România râde de FC fcsb! :-)))

Joacă csa cu Dinamo. O clonă și o retrogradată. Adevărata STEAUA joacă în Europa.

maradona79
maradona79  •  08 Septembrie 2022, 09:04

Mentalitate si discurs de antrenor secund atat la nationala cat si la fecesebe. La nationala sub Radoi, la fecesebe sub Becali. Joci in grupele Conference cu West Ham, nu in Champions League cu Real, deci ai avea ce sa-ti doresti mai mult ca antrenor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează