INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  NORDSJAELLAND - FCSB 2-0 (2-0 LA GENERAL)

VIDEO. Corespondență din Danemarca Antrenorul lui Nordsjaelland a remarcat un jucător de la FCSB: „Are un viitor strălucit. În curând va fi într-un campionat tare”

Johannes Hoff Thorup // FOTO: Raed Krishan
Johannes Hoff Thorup // FOTO: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat vineri, 18 august 2023 09:19 / Actualizat vineri, 18 august 2023 09:44

Johannes Thorup, antrenorul lui Nordsjaelland, a remarcat doi jucători după victoria cu FCSB, 2-0, din preliminariile Conference League.

Tehnicianul danezilor a avut cuvinte de laudă pentru Florinel Coman, dar și pentru fundașul dreapta Alexandru Pantea. în ciuda faptului că acesta a făcut un penalty în minutul 41.

Gigi Becali a găsit marea problemă de la FCSB: „Piticania aia de la Rapid cum poate?”
Nordsjaelland - FCSB 2-0 (2-0 LA GENERAL)
Gigi Becali a găsit marea problemă de la FCSB: „Piticania aia de la Rapid cum poate?”

VIDEO Pe cine a remarcat antrenorul lui Nordsjaelland după victoria cu FCSB

„Bineînțeles că Florinel Coman e un jucător foarte bun, dar mie mi-a plăcut foarte mult fundașul dreapta. Este foarte bun. Cu tot respectul pentru campionatul României, mă aștept să-l văd la un nivel mai ridicat. Aș spune că în curând.

Da, a făcut penalty... Dar e bun cu mingea la picior și se apără bine. Are un viitor strălucit. Nu cred că noi avem bani ca să-i cumpărăm”, a declarat Johannes Hoff Thorup.

Antrenorul lui Nordsjaelland a continuat și a analizat prestația echipei sale.

„A fost un meci greu, așa cum mă așteptam. Am jucat contra unei echipe bune, cu mulți jucători buni. Cred că în primele 20-25 de minute nu am fost foarte buni și am lăsat prea mult spațiu. Coman a avut mult spațiu pe partea stângă și a avut prea multe ocazii. Nu am fost mulțumit de asta.

Dacă ar fi să găsesc ceva negativ, aș spune că am avut foarte multe ocazii și am marcat prea puține goluri”.

4a luat Alexandru Pantea în GSP, după Nordsjaelland - FCSB

Citește și:

Becali a intrat în direct la TV și a anunțat primul fotbalist care pleacă după eliminarea din Conference: „Aceasta e suma”

Gigi Becali a găsit marea problemă de la FCSB: „Piticania aia de la Rapid cum poate?”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (25)
bererece
bererece  •  18 August 2023, 20:52

Doar făcând o mică analiză intre declarațiile unui antrenor profesionist ( iar evoluția echipei lui ii confirmă valoarea ) și opiniile voastre de pseudogazetari ,rezultă în mod cert că trebuie să vă reorientați in carieră. Hint : e-jobs are promovate anunțuri pentru postul de " project manager cazmangiu in dezvoltare imobiliară pentru aspiranții la viața veșnică " . Oportunitățile sunt mai ofertante decât in cazul unei meserii de mâzgălitor cu false valențe sportive .

bererece
bererece  •  18 August 2023, 20:45
Postat de JanosHorvath07 pe 18 August 2023, 10:26

Declaratii de bun simt, asa e frumos, sa consolezi persoana care a pierdut. Antrenorul lor cred ca s-a convins de valoarea lui Pantea urmarind dubla FCSB - Silkeborg in care baiatul a fost titular si a luat 10 goluri. Si ieri a fost bulevard pe partea lui.

Ai văzut meciul pe un telefon cu fise ?!

bererece
bererece  •  18 August 2023, 20:40

Doar făcând o mică analiză intre declarațiile unui antrenor profesionist ( iar evoluția echipei lui ii confirmă valoarea ) și opiniile voastre de pseudogazetari ,rezultă în mod cert ca trebuie să vă reorientați in carieră. Hint : e-jobs are promovate anunțuri pentru promovarea postului de " project manager cazmangiu in dezvoltare imobiliară pentru aspiranți la viața veșnică " . Oportunitățile sunt mai ofertante decât in cazul unei meserii de mâzgălitor cu false valențe sportive .

Vezi toate comentariile (25)
Comentează