INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  NORDSJAELLAND - FCSB 2-0 (2-0 LA GENERAL)

VIDEO Darius Olaru acuză după Nordsjaelland - FCSB: „Am simțit că arbitrul e puțin de partea lor”

foto: Raed Krishan +15   FOTO
foto: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat vineri, 18 august 2023 08:02 / Actualizat vineri, 18 august 2023 09:49

Darius Olaru (25 de ani) a vorbit despre înfrângerea suferită de FCSB, 0-2 cu Nordsjaelland, din turul 3 al preliminariilor Conference League.

Mijlocașul consideră că penalty-ul dictat în minutul 41, după duelul dintre Pantea și Diomande, a făcut diferența. La fel ca Damjan Djokovic, și el acuză arbitrajul lui Genc Nuza.

Pastilele, unde-s pastilele?
OPINIE
Pastilele, unde-s pastilele?

VIDEO Concluziile lui Darius Olaru după Nordsjaelland - FCSB

„E o înfrângere cu un gust amar. Din păcate, nu am reușit să facem un joc bun și să ne calificăm. Era unul dintre obiective. Acum trebuie să ne refacem și să arătăm mult mai bine în campionat. 

Da, cred că penalty-ul a decis meciul. Am început bine, am avut ocazii. Trebuia să fim mai concreți și să marcăm la ocaziile pe care le-am avut. Dar după acel penalty ne-am pierdut organizarea, iar asta s-a văzut.

Penalty-ul s-a acordat cam ușor. A fost o tragere, dar dacă la București s-a trecut peste aceste faze, se putea trece și acum. Am simțit că arbitrul e puțin de partea lor, dar trebuie să mergem mai departe. Trebuie să ținem capul sus și să continuăm în campionat, unde am început bine”, a declarat Darius Olaru.

 Adversarul a fost foarte bun, le-am urmărit meciurile. Te fac să suferi, joacă un fotbal bun. Nimeni nu le-a pus atât de multe probleme pe terenul de aici. Nu e ușor când rămâi în 10 oameni. Am început jocul foarte bine, am avut mai multe ocazii în prima repriză. Am avut 3-4 șanse, ei nici nu s-au apropiat de poarta noastră. 

Nu am reușit să marcăm. După penalty-ul lor s-a schimbat jocul. A devenit și mai dificil după ce am primit eliminarea. Primul cartonaș galben primit de Chiricheș a fost nemeritat, nu a făcut nimic. Ne-a costat greșeala arbitrului. Sunt mândru de jucătorii mei, trebuie să ne concentrăm pe campionat acum. Avem un meci greu acasă duminică.

- Elias Charalambous, antrenor FCSB

VIDEO Ciprian Panait la GSP Live, după Nordsjælland - FCSB 2-0: „Chiricheș are circumstanțe, nu scuze”

FOTO. Cele mai tari imagini din Nordsjaelland - FCSB

+11 FOTO

Citește și: 

Becali a intrat în direct la TV și a anunțat primul fotbalist care pleacă după eliminarea din Conference: „Aceasta e suma”

Becali dă vina pe Pintilii și Charalambous: „Aici s-a greșit”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
parpalache
parpalache  •  18 August 2023, 15:31

Olaru este un simulant agresiv,greu de suportat- pentru ca le cere el socoteala arbitrilor- ca de ce nu-i da lovitura libera și cartonaș pentru adversar-crezându-se in liga lui Becali!

mirstelistu
mirstelistu  •  18 August 2023, 14:40

Sa jucati o țâră de fotbal nu ati simtit gloabelor?

Nini
Nini  •  18 August 2023, 13:34

Așa e când în campionat arbitrează Barsan și analizează Naum. De tot râsul. Dacă comenta meciul nenea Gradinescu erau vreo 5 penaltiuri nedate

Vezi toate comentariile (11)
Comentează