INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  NORDSJAELLAND - FCSB 2-0 (2-0 LA GENERAL)

NOTE GSP Vlad Chiricheș, cel mai slab în Nordsjaelland - FCSB » Ce notă a primit după eliminarea stupidă + Cine a fost peste media echipei

FOTO: Raed Krishan +15   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 18 august 2023 07:57 / Actualizat vineri, 18 august 2023 09:34

FCSB a avut o prestație modestă în returul cu Nordsjaelland, 0-2, și a fost eliminată din preliminariile Conference League.

După 0-0 la București, elevii lui Elias Charalambous nu au avut forța să reziste danezilor, în ciuda începutului bun.

Pastilele, unde-s pastilele?
OPINIE
Pastilele, unde-s pastilele?

Vlad Chiricheș, cel mai slab în Nordsjaelland - FCSB

Revenit în această vară la FCSB, Vlad Chiricheș (33 de ani) a fost cel mai slab jucător de pe teren. Eliminat pentru două galbene, în minutul 62, fundașul central a primit cea mai mică notă din partea Gazetei Sporturilor, 3.

Evoluții dezamăgitoare au avut și Andrea Compagno și David Miculescu. Cei doi au intrat la pauză, dar nu și-au făcut simțită prezența. Astfel, au fost notați cu 4. Aceeași notă a primit și Alexandru Pantea, cel care a făcut penalty-ul.

Din echipa roș-albastră s-au remarcat portarul Ștefan Târnovanu, fundașul Joyskim Dawa și mijlocașul Adrian Șut. Fiecare a luat 6.

5a primit Elias Charalambous din partea GSP. Johannes Hoff Trorup, antrenorul danezilor, a luat 8

Notele GSP după Nordsjaelland - FCSB

Vlad Chiricheș, cel mai slab în Nordsjaelland - FCSB » Ce notă a primit după eliminarea stupidă + Cine a fost peste media echipei

Sunt foarte dezamăgit pentru că nu am reuşit să înscriem azi și să câştigăm jocul! Îmi pare rău că nu am mai putut să îmi ajut echipa să revină.  A fost prostie...  Nu ştiu cum să o numesc, o greşeală… La experiența mea, nu ar fi trebuit să mă duc atât de agresiv acolo şi să iau al doilea cartonaş galben. Dar la primul nu ştiu ce s-a întâmplat. Îmi e ciudă că i-am lăsat la greu. Probabil am fi putut să facem mai multe în cele 30 de minute rămase. Dar asta este. Acum trebuie să rămânem uniţi, să fim concentraţi și să câştigăm campionatul.

 - Vlad Chiricheș, fundaș FCSB

VIDEO Ciprian Panait la GSP Live, după Nordsjælland - FCSB 2-0: „Chiricheș are circumstanțe, nu scuze”

FOTO. Cele mai tari imagini din Nordsjaelland - FCSB

+11 FOTO

Citește și: 

Becali a intrat în direct la TV și a anunțat primul fotbalist care pleacă după eliminarea din Conference: „Aceasta e suma”

Becali dă vina pe Pintilii și Charalambous: „Aici s-a greșit”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
calivin
calivin  •  18 August 2023, 12:16
Postat de anticenzuralasport pe 18 August 2023, 10:17

Clar gesepistii nu le au cu fotbalul !!! Mă ...un punct trebuia să luați de la Coman și să dați la Pantea !!! Coman nu a știut să dubleze dar tot a încercat și așa danezii au scăpat pe contraatac unde Pantea și a scos inima să scoată mingea din poarta !!! Dacă în locul lui Coman greșea Popescu sigur vedea și gesepistii !!!

Pantea a scos un gol dar a si facut un penalrty,plus ca pe atac mereu era lasat liber in dreapta,ca au vazut si danezii ca nu stie sa centreze sau sa patrunda,totul culminand cu faza cand a scapat singur si si a dat cu stangul in dreptul

concret
concret  •  18 August 2023, 10:52

Viitorul suna bine pentru zecesebisti cu Chiriches titular. :))

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  18 August 2023, 10:17

Clar gesepistii nu le au cu fotbalul !!! Mă ...un punct trebuia să luați de la Coman și să dați la Pantea !!! Coman nu a știut să dubleze dar tot a încercat și așa danezii au scăpat pe contraatac unde Pantea și a scos inima să scoată mingea din poarta !!! Dacă în locul lui Coman greșea Popescu sigur vedea și gesepistii !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează