INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB

VIDEO Fostul fundaș al Vasluiului lucrează la Dunajska Streda: „Sânmărtean e cel mai bun alături de care am jucat”

Slovacul Pavol Farkas (37 de ani), fost fundaș central de la FC Vaslui, a prefațat „dubla” dintre Dunajska Streda și FCSB, din turul III preliminar al Conference League. +21   FOTO
Slovacul Pavol Farkas (37 de ani), fost fundaș central de la FC Vaslui, a prefațat „dubla” dintre Dunajska Streda și FCSB, din turul III preliminar al Conference League.

Articol de , , - Publicat miercuri, 03 august 2022 00:40 / Actualizat miercuri, 03 august 2022 10:22

Slovacul Pavol Farkas (37 de ani), fost fundaș central la FC Vaslui, a prefațat „dubla” dintre Dunajska Streda și FCSB, din turul III preliminar al Conference League.

  • Dunajska Streda - FCSB, prima manșă din turul III preliminar Conference League, se dispută miercuri, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Antena 1
  • Reporterul Vlad Nedelea, cameramanul Iosif Popescu și fotoreporterul Cristi Preda sunt corespondenții GSP în Slovacia și transmit cele mai importante informații pentru cititori.

Pavol Farkas a jucat la Vaslui între 2009 și 2012, având un titlu de vicecampion al Ligii 1. Fostul fundaș central activează în acest moment în Academia celor de la Dunajska Streda. Este la curent cu ultimele mutări din fotbalul românesc și își amintește cu drag de Adrian Porumboiu, Lucian Sânmărtean sau Wesley.

Gigi Becali poate da o nouă lovitură! Ofertă din Franța pentru un titular
FCSB
Gigi Becali poate da o nouă lovitură! Ofertă din Franța pentru un titular

VIDEO Pavol Farkas, fost fundaș la Vaslui, interviu înainte de Dunajska Streda - FCSB

„Au trecut 10 ani de când am plecat din România. Mereu este plăcut să mă reîntâlnesc cu persoane precum Mihai Stoica sau Dică. Este foarte, foarte frumos. 

Am deschis de câteva ori GSP și am citit despre fotbalul românesc. Știu că nu sunt vremuri prea bune. Și CFR a fost dată afară din Champions League. 

Pentru mine mereu este ceva frumos când îmi amintesc. De domnul Porumboiu am citit ceva, am văzut că a fost cu Wesley în România. Nu știu dacă se mai bagă în fotbal. Noi aveam echipă foarte bună, am jucat și în grupele Europa League. Sânmărtean, cel mai bun fotbalist alături de care am jucat”, a spus Pavol Farkas, pentru GSP.ro.

Farkas a vorbit și despre disputa de diseară: „Vreau să fie un meci frumos. Și noi trecem printr-o perioadă bună, cu antrenor bun, cu rezultate bune. Știu că Steaua a făcut egal cu Craiova în ultima etapă. 

Știu că FCSB este cea mai bună și mai cunoscută echipă din România, dar credem că avem calitate să trecem peste. Și Academia, și stadionul, totul e frumos aici. Acum trebuie să avem și rezultate”.

Citește și alte știri despre FCSB:

VIDEO + FOTO Dică a stabilit ultimele detalii înainte de Dunajska Streda - FCSB » Cine l-a luat în primire pe David Miculescu

VIDEO Fotbalistul care l-a impresionat pe Dică de la revenirea la FCSB: „A fost cel mai bun!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
sibelius
sibelius  •  03 August 2022, 11:28
Postat de gigi.gheorghe pe 03 August 2022, 10:08

E ametit rau, cică Steaua....fcsb nea pavole, fcsb ii spune la clonă.

Doar într-o minte odihnita "clona" e mai veche decât originalul.

gigi.gheorghe
gigi.gheorghe  •  03 August 2022, 10:08

E ametit rau, cică Steaua....fcsb nea pavole, fcsb ii spune la clonă.

emil1986
emil1986  •  03 August 2022, 09:37

'Știu că FCSB este cea mai bună și mai cunoscută echipă din România'. Toata lumea stie ca Steaua/FCSB este cea mai buna si cunoscuta echipa din Romania. Ceea ce a uitat sa spuna Pavol Farkas este ca Steaua/FCSB si cea mai galonata si iubita.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează