INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CONFERENCE LEAGUE

Pericol, FCSB! West Ham, mai multe șuturi decât Tottenham » Antonio Conte a identificat punctul forte al adversarei roș-albaștrilor

Viitoarea adversară din Conference League, West Ham, foto: Imago
Viitoarea adversară din Conference League, West Ham, foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 01 septembrie 2022 13:20 / Actualizat joi, 01 septembrie 2022 14:01

Viitoarea adversară a celor de la FCSB din Conference League, West Ham, în revenire de formă, putea câștiga în fața lui Tottenham. Fornals și Bowen au ratat două ocazii mari în final. S-a terminat 1-1 pe London Stadium.

După un start dificil, cu trei înfrângeri în primele trei etape de Premier League (0-2 cu City, 0-1 cu Nottingham și 0-2 cu Brighton), West Ham începe să-și revină tocmai când se apropie confruntarea cu FCSB, din Conference. 

A picat transferul lui Ianis Stoica » Oficialii lui Grenoble, trimiși la plimbare: „Le-am zis: «Hai, la revedere!»”
FCSB
A picat transferul lui Ianis Stoica » Oficialii lui Grenoble, trimiși la plimbare: „Le-am zis: «Hai, la revedere!»”

Antonio Conte: „Trebuie să fii mereu atent la mingea lungă a lui West Ham”

"The Hammers", care au investit 182 de milioane în mercato (200, cu bonusurile pentru Paquetá, transferat cu 61,6 milioane în total), nu au mai pierdut din 21 august. 1-0 cu Aston Villa, în deplasare, și 1-1 acasă cu Tottenham, miercuri seară. Când Souček a egalat în repriza a doua, Fornals și Bowen ratând două ocazii mari în final. Iar Paquetá a debutat și el, la câteva zile după sosire. 

„Puteam pleca învinși", a admis Antonio Conte, managerul lui Spurs. „Nu e ușor să te duelezi cu West Ham, o echipă cu un joc fizic, puternică. Folosește mingea lungă, trebuie să fii mereu atent". 

FCSB știe ce o așteaptă. Contra lui Tottenham, WHU a cedat posesia (38,2%), dar a ajuns repede în careu și a tras de mai multe ori la poartă decât trupa lui Conte (14-12, mingi cadrate 4-3). 

Grija lui David Moyes e integrarea noilor jucători: „Va dura mai mult de câteva săptămâni”

La rândul său, David Moyes avea o undă de regret la sfârșit, în interviul pentru BT Sport: „Spre sfârșit ne-am creat două-trei ocazii de a câștiga, dar e bun și acest punct". 

Managerul londonezilor a vorbit despre ultima achiziție: „L-am monitorizat pe Paquetá toată vara. Aveam nevoie de un număr 10, care poate genera ocazii de gol. Sper să facă diferența pentru noi". 

Moyes sugerează însă că îi va lua ceva timp pentru a-i integra pe cei 7 jucători cumpărați în vară: „Mi-ar plăcea să spun că voi avea nevoie doar de câteva săptămâni, însă va dura probabil mai mult pentru ca băieții noi să se obișnuiască unii cu alții și să înceapă să crească împreună".

REZUMAT VIDEO „Erling Haaland va pulveriza toate recordurile!” » Michael Owen și Gary Lineker, impresionați de „tornada” lui Manchester City

Face furori în Olanda! Puștiul crescut de Barcelona i-a depășit pe Ibrahimovic și Luis Suarez la start

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  01 Septembrie 2022, 15:37

8-0

fibra
fibra  •  01 Septembrie 2022, 14:12

Care pericol! Si cu echipa a doua WHU se va distra cu jucatorii adusi de cel mai cunoscator in nimic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează