FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A picat transferul lui Ianis Stoica » Oficialii lui Grenoble, trimiși la plimbare: „Le-am zis: «Hai, la revedere!»”

Ianis Stoica // FOTO: Imago
Ianis Stoica // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2022 11:57 / Actualizat joi, 01 septembrie 2022 13:16

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre oferta primită pentru atacantul Ianis Stoica (19 ani), dezvăluită în premieră de GSP.ro.

Grenoble, locul 10 în Ligue 2, îl vrea pe vârful roș-albaștrilor, dar Gigi Becali spune că nu a fost mulțumit de oferta primită și că îl va păstra pe Ianis Stoica.

Gigi Becali l-a sunat aseară pe Nicolae Dică: „De ce ai spus prostia asta?” + Cele două ordine pentru antrenor
FCSB
Gigi Becali l-a sunat aseară pe Nicolae Dică: „De ce ai spus prostia asta?” + Cele două ordine pentru antrenor

FCSB a refuzat oferta pentru Ianis Stoica

Pe Ianis Stoica am cerut 2 milioane de euro, dar mi s-au oferit 250.000 de euro. Am zis «Hai, la revedere!». Dacă eu cer 2 milioane de euro și tu dai măcar 1 milion, mă respecți. Dar să dai 250.000 de euro pe un jucător de 19 ani? 

Ianis nu joacă acum, dar va fi fotbalist. Nu există să dai 250.000 de euro! Ianis Stoica rămâne!”, a spus Gigi Becali la ProArena.

Crescut la juniorii FCSB, Ianis Stoica a mai jucat sub formă de împrumut la Dunărea Călărași, Petrolul, Metaloglobus și CSM Slatina. În acest sezon are 11 partide, fără niciun gol. 

1.000.000 de euroe cota lui Ianis Stoica, potrivit transfermarkt

Gigi Becali l-a criticat recent pe Ianis Stoica

În acest sezon, Gigi Becali s-a declarat de mai multe ori nemulțumit de evoluțiile lui Ianis Stoica, pe care l-a criticat după meciuri.

„Nu poți cu Ianis «trichi-trichi» să dai gol. De Ianis Stoica nu am zis niciodată... Spuneam ce îmi ziceau alții despre el. Dar din ce am văzut aseară, nu avem atacant. Ianis Stoica funcționează doar dacă îl bagi a doua repriză. Când l-am băgat titular nu a mers niciodată. 

Când îl vând, îi pun clauză: 20% dintr-un viitor transfer și să joace doar în a doua repriză. Dacă e titular, dă pe lângă minge. E ca titirezul pe acolo”, a spus Gigi Becali. 

10 goluriîn 49 de meciuri are Ianis Stoica la FCSB

VIDEO Sistemul ideal pentru FCSB, în viziunea lui Marin Barbu: „Au nevoie de un vârf tehnic când joacă acasă”

Citește și:

Gigi Becali, euforic în dimineața de după eșecul cu Farul: „Vali Argăseală a venit și mi-a dat vestea. E o zi frumoasă pentru mine!”

„Ăsta e antrenorul care îi trebuie lui Gigi Becali! Abia atunci va fi fericit” » Verdict după eșecul usturător al FCSB-ului cu Farul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
alexiosas
alexiosas  •  02 Septembrie 2022, 11:47

ce aberant e acest cioban....pai el din respect cere niste preturi exorbitante pe apa de ploaie?

fairplayromania
fairplayromania  •  01 Septembrie 2022, 17:18

Dacă ofereau francezii 250 000 , îl dădea Becali cu tot cu echipament..... orice persoană care trece prin club valorează milioane....ce penibili sunteţi voi, aştia de îi publicaţi toate aiurelile.... Apreciem mult mai mult pozele cu Prodanca decît cele cu Becali. Vă invîrte Becali cum vrea el... Ziar respectabil, eraţi cîndva....

vasileroaita
vasileroaita  •  01 Septembrie 2022, 16:19

Francezii sunt naivi. Au oferit mai mult decât dublu față de valoarea lui Stoica.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează