FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 3-1

Gigi Becali, euforic în dimineața de după eșecul cu Farul: „Vali Argăseală a venit și mi-a dat vestea. E o zi frumoasă pentru mine!”

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2022 10:54 / Actualizat joi, 01 septembrie 2022 11:27

Supărat foc miercuri seară după înfrângerea cu echipa lui Gică Hagi (1-3), Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat astăzi că o veste de ultimă oră primită de la președintele clubului, Vali Argăseală, i-a schimbat total starea de spirit.

Becali a aflat că va primi mai mulți bani de la UEFA, după calificarea în grupele Conference League. Este vorba despre un bonus acordat în funcție de locul ocupat de FCSB în clasamentul coeficienților pe ultimii 10 ani. Vicecampioana s-a clasat pe poziția a 8-a și primește 1,12 milioane de euro. Campioana CFR a ocupat locul 12 și încasează 940.000. 

Gigi Becali îi ia apărarea fotbalistului pe care Panduru „l-a făcut pachet”: „Nu știe fotbal! Singurul din lume cu ghetele tocite la călcâie!”
FARUL - FCSB 3-1
Gigi Becali îi ia apărarea fotbalistului pe care Panduru „l-a făcut pachet”: „Nu știe fotbal! Singurul din lume cu ghetele tocite la călcâie!”

Gigi Becali surprinde după Farul - FCSB 1-3: „E o zi bună pentru mine” 

Este o dimineață frumoasă pentru mine. De ce? Pentru că m-a sunat Vali și mi-a zis că noi nu luăm 3 milioane de euro de la UEFA, ci luăm 4. Ne mai dă UEFA 1,1 milioane de euro. Așa că e o zi bună, chiar dacă am mâncat bătaie cu Farul. Eu vorbesc de bani, pe mine asta mă interesează. Dacă nu am bani, nu fac fotbal. Uitați-vă în Gazeta Sporturilor de acum două zile și vedeți câți bani am băgat. 

Există un bonus, un calcul mai important. Contează coeficientul cu performanțe europene. Noi primim 1,1 milioane de euro”, a început Becali, în această dimineață, la ProArena. 

„De ce nu merge această sumă la CSA Steaua?”, l-a întrebat pe Gigi moderatorul Mihai Mironică. Becali a răspuns ironic: „Păi poate face Talpan contestație. UEFA te consideră Steaua, dar România spune «Tu nu ești Steaua. Nu te recunosc, nu ai voie pe stadion»”. 

Vom lua 8 milioane de euro din Conference League. Am mărit și prețurile la bilete, ca să câștig două milioane. Și vom mai câștiga meciuri în grupă
Gigi Becali, patron FCSB

Câți bani primește FCSB de la UEFA

Pentru accederea în grupele Conference League, FCSB a primit 2,94 milioane de euro. La această sumă se adaugă bonusul de 1,1 milioane de euro primit în urma clasamentul coeficienților: 

  • calificare în grupe: 2,94 milioane €
  • victorie în grupe: 0,5 milioane €
  • egalul în grupe: 0,166 milioane €
  • primul loc în grupă: 0,65 milioane €
  • locul 2 în grupă: 0,3 milioane €
  • calificare în „optimi”: 0,6 milioane €
  • calificare în „sferturi”: 1 milion €
  • calificare în semifinale: 2 milioane €
  • calificare în finală: 3 milioane €
  • campioana: 2 milioane €

VIDEO Andrea Compagno rămâne optimist: „Sunt sigur că vom reveni sus”

Citește și: 

„Ăsta e antrenorul care îi trebuie lui Gigi Becali! Abia atunci va fi fericit” » Verdict după eșecul usturător al FCSB-ului cu Farul

Becali e dispus să mai renunțe la un jucător adus în această vară: „A fost ZERO, n-a existat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (77)
Cili
Cili  •  03 Septembrie 2022, 16:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Cili
Cili  •  03 Septembrie 2022, 15:45
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 01 Septembrie 2022, 13:09

tu esti ala ...caruia i se zice *** ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iameldia
iameldia  •  02 Septembrie 2022, 23:35
Postat de Catalynn__ pe 02 Septembrie 2022, 11:24

Am recitit bă tataie, dar in afara de faptul ca ai intelect fcsbist, cu diploma!, lucru pe care îl știam demult, tot nu am aflat de ce nu ti-ai luat mașina, aia la care visezi tu, și sa dispari de aici așa cum singur ai promis! Ti-ai face un serviciu! Auzi la ăsta, om de aproape 70 de ani și cu nepoți mari acasă, ce enormități debitează, compara furtul de identitate și proprietate intelectuală cu mașina lui veche pe care o credea X8 și voia sa o credem și noi! Mai știm noi un alt intelectual ca tine bă pensionare, nu știu câte cărți ai scris si publicat tu, însă respectivul are vreo 5 la centură , doar ca mai inteligent și sigur mult mai bogat :-))), si ăla crede cu tărie ca un club de fotbal și o stână sunt totuna, in sensul plastic desigur, deci exemplul tău e perfect! :-))))))) Dacă nu ai făcut-o deja io îți recomand sa mergi cu el la prima editura, va fi best seller sigur!, si sa îl prezinti intr-un comunicat Academiei, unde sigur ești membru de minim 20 de ani cu ocazia obținerii celui de-al 7-lea doctorat! :-)))

*** dar vitasnul tau barzeti este in liga 1? dar clona csa cand joaca barajul? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează