INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SILKEBORG-FCSB 5-0

Petre Grigoraș, gluma zilei după umilința suferită de FCSB în Danemarca: „Mi s-a părut că parcă juca Silkeborg cu Axiopolis Cernavodă”

FCSB a suferit o înfrângere drastică cu Silkeborg, scor 0-5
FCSB a suferit o înfrângere drastică cu Silkeborg, scor 0-5

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 12:19 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 14:04

Petre Grigoraș (57 de ani), fostul antrenor al celor de la Farul Constanța, Oțelul Galați, Poli Iași, Pandurii Târgu-Jiu, CFR Cluj, ASA Târgu Mureș, Poli Timișoara și Foresta Suceava, în prezent tehnicianul celor de la Axiopolis Cernavodă, a comentat pentru Sport Total FM înfrângerea drastică suferită de FCSB aseară, în fața danezilor de Silkeborg, scor 0-5, în etapa cu numărul 3 a fazei grupelor UEFA Conference League.

Antrenorul dobrogenilor este de părere că nu a fost un lucru înțelept abordarea unui meci de cupă europeană cu rezervele, așa cum au făcut-o bucureștenii în meciul de aseară, dar și că gruparea finanțată de George Becali și-a terfelit imaginea. 

Dragomir îi cere lui Becali să-l schimbe de urgență pe Dică! Propune un fost selecționer la FCSB: „Doar el îl poate salva pe Gigi!”
FCSB
Dragomir îi cere lui Becali să-l schimbe de urgență pe Dică! Propune un fost selecționer la FCSB: „Doar el îl poate salva pe Gigi!”

Petre Grigoraș: „Pur și simplu mi s-a părut că parcă juca Silkeborg cu Axiopolis Cernavodă”

Petre Grigoraș a spus că a fost o înțelegere între antrenorul roș-albaștrilor, Nicolae Dică, și conducerea clubului aceea de a aborda meciurile din cupele europene cu jucătorii care evoluează mai puțin, dată fiind situația dezastruoasă în care se află FCSB în campionat: 

„Să-ți terfelești imaginea într-o cupă europeană nu este în regulă. Eu cred că decizia a aparținut de ambele părți să se meargă în acea formulă acolo. A fost cu siguranță o discuție între antrenor, manager și sută la sută cu finanțatorul. Nu știu cine a venit cu ideea, e clar că au discutat și au luat această decizie împreună.

Petre Grigoraș, gluma zilei după umilința suferită de FCSB în Danemarca: „Mi s-a părut că parcă juca Silkeborg cu Axiopolis Cernavodă”
Petre Grigoraș a criticat strategia FCSB-ului de a juca cu rezervele în UEFA Conference League

Sunt sută la sută convins că antrenorul nu a luat decizia de unul singur. Pur și simplu mi s-a părut că parcă juca Silkeborg cu Axiopolis Cernavodă”, a precizat Petre Grigoraș pentru sursa citată. 

FCSB, ultima în grupa de Conference League 

FCSB se află pe ultima poziție a grupei B din UEFA Conference League, cu un singur punct acumulat în 3 partide și un golaveraj dezastruos: 1 gol marcat și 8 goluri primite.

Următorul meci al celor de la FCSB în UEFA Conference League se va juca joia viitoare, de la ora 22:00, tot în compania danezilor de la Silkeborg

FCSB, pe locul 13 în SuperLigă

Situația celor de la FCSB nu este una mai bună nici în campionat. Bucureștenii se află pe locul al 13-lea în clasamentul SuperLigii, cu 11 puncte strânse în 10 meciuri jucate, perioadă în care au adunat numai două victorii: 3-2 cu Chindia Târgoviște și 3-2 cu FC Argeș.

VIDEO. Silkeborg-FCSB 5-0 / Jucătorii FCSB-ului, luați la mișto de suporteri după umilința din Danemarca

Citește și alte articole:

Golul și milionul! Incredibil cât l-au costat pe Becali „rezervele” umilite de Silkeborg

Discurs nemilos al lui Ciprian Marica, după umilința trăită de FCSB în Danemarca: „Jale și prăpăd, o rușine pentru România” » Nici Dică n-a scăpat: „Merită să te faci de râs în halul ăsta?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bombon
bombon  •  07 Octombrie 2022, 14:36

Nu va bateti joc de alte echipe, puteti sa spuneti FCSB, ca si ea este o gluma de echipa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează