INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  PAOK - SLOVAN BRATISLAVA 1-1

Răzvan Lucescu așteaptă altceva de la Mitriță: „M-a dezamăgit cu Slovan”

Alex Mitriță, foto: Imago
Alex Mitriță, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 14:48 / Actualizat vineri, 01 octombrie 2021 14:53

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, n-a digerat prea bine remiza cu Slovan Bratislava, 1-1, și i-a reproșat lui Mitriță că „în unele situații a centrat în loc să finalizeze”.

PAOK s-a împiedicat acasă, de Slovan Bratislava, însă acest 1-1 nu-l îngrijorează prea tare pe Răzvan Lucescu. „În Conference League suntem în poziție bună pentru a ne califica. Mergem la Bratislava pentru a câștiga, sunt sigur că ei vor avea o strategie diferită, având în vedere că joacă pe teren propriu. Nu s-a schimbat nimic în privința calculelor pentru calificare", a comentat antrenorul grecilor. 

Răzvan Lucescu: „Mitriță m-a dezamăgit”

În schimb, Răzvan Lucescu nu și-a ascuns dezamăgirea față de jocul lui Alexandru Mitriță: 

„El este un fotbalist care are calități tehnice pentru a fi decisiv, pentru a dribla. Mai pierde mingi în astfel de situații, dar principala lui caracteristică este să riște mult, să aibă accelerări, să depășească adversarii și să creeze oportunități de gol. Sunt puțin dezamăgit, pentru că ar fi trebuit să finalizeze în anumite situații, în loc să centreze". 

Răzvan crede că Mitriță trebuie „să se adapteze și să colaboreze mai bine cu ceilalți jucători. Este un jucător care ne poate ajuta foarte mult în momente dificile, când jocul este blocat".

500.000 de eurole-a plătit PAOK americanilor de la NY City pentru a-l împrumuta pe Mitriță, un sezon. Jucătorul câștigă 600.000 de euro pe an

Citește și: 

Informații alarmante din Premier League » Teoria conspirației printre jucători: „Bill Gates și propagandă. Jucătorii spun că vor deveni infertili de la vaccin”

Rasismul nu are vârstă » Copiii lăsați de UEFA în tribună, la meciul Sparta Praga - Rangers, l-au huiduit la fiecare atingere de balon pe colegul lui Ianis Hagi!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1690324144614070
Viorel Ignat  •  02 Octombrie 2021, 01:27

Când l-ai luat pe Mitrita de fapt ai dezamăgit tu ca mare antrenor !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează