INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VACCIN

Informații alarmante din Premier League » Teoria conspirației printre jucători: „Bill Gates și propagandă. Jucătorii spun că vor deveni infertili de la vaccin”

Premier League, unul dintre campionatele de top ale Europei, nu scapă de reticența oamenilor vizavi de vaccinarea împotriva COVID-19 / foto: Guliver/Getty Images
Premier League, unul dintre campionatele de top ale Europei, nu scapă de reticența oamenilor vizavi de vaccinarea împotriva COVID-19 / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 13:34 / Actualizat vineri, 01 octombrie 2021 14:27

Premier League, unul dintre campionatele de top ale Europei, nu scapă de reticența oamenilor vizavi de vaccinarea împotriva COVID-19. 

Ultimele estimări ale celor de la Daily Mail sunt îngrijorătoare. Jurnaliștii britanici au intrat în posesia unor cifre care scot la iveală numărul de jucători vaccinați din rândul fiecărei echipe din Premier League, notează astăzi pulicația Marca. Iar statistica nu e deloc una pozitivă. 

Probleme cu vaccinarea în Premier League

În total, doar 30-35% dintre fotbaliștii din prima ligă engleză s-ar fi vaccinat cu schema completă împotriva virusului SARS-CoV-2. Conform sursei citate, minimum două echipe au doar șase jucători vaccinați, în timp ce altele au chiar mai puțin de jumătate de lot imunizat. 

Mai mult, nici măcar un jucător de la Newcastle nu s-ar fi imunizat până acum. La polul opus sunt Leeds, Wolverhampton sau Brentford, echipa unde rata de imunizare depășește și 90%.

Schimbare fundamentală la Australian Open? Anunțul făcut de Darren Cahill l-ar putea lăsa pe Novak Djokovic în afara turneului
ATP
Schimbare fundamentală la Australian Open? Anunțul făcut de Darren Cahill l-ar putea lăsa pe Novak Djokovic în afara turneului

Teoriile conspirației, la modă printre jucători

Mai mult decât lipsa de încredere în vaccin, autoritățile britanice sunt îngrijorate și de teoriile conspirației care se răspândesc cu repeziciune în vestiarele echipelor din Premier League

„E foarte frustrant să vezi că teoriile conspirației se strecoară prin vestiare. Avem băieți care spun tot felul de prostii. Unul dintre ei mi-a spus că nu are nevoie de vaccin, mi-a spus că își crește imunitatea luând vitamine”, a mărturist un medic de la o echipă din Premier League, sub protecția anonimatului. 

Acesta adaugă: „Unul dintre lucrurile pe care jucătorii le citesc pe Internet sunt incredibile. Jucătorii spun că vor deveni inferitili, că fac parte dintr-un complot pus la cale de Bill Gates, că pandemia e doar o propagandă. Adevărata problemă e că aceste afirmații poluează și mințile jucătorilor mai tineri”.

Pep Guardiola și-a îndemnat jucătorii să se vaccineze

Pep Guardiola (50 de ani), antrenorul lui Manchester City, a îndemnat jucătorii să se vaccineze împotriva COVID-19.

În luna august, Guardiola a atins un subiect sensibil la o conferință de presă. Acesta și-a îndemnat jucătorii să se gândească la vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2, aducând în discuțiile beneficiile pe care imunizarea în masă le-ar avea.

Jucătorii trebuie să știe că (vaccinul) îi protejează pe ei, famiile lor și restul societății. Nimeni nu îi poate obliga să o facă, astfel că cea mai bună cale este să le explici care sunt beneficiile de a fi vaccinat, pentru sănătatea lor, sănătatea famiilor și a celorlalți oameni care muncesc aici. După asta, fiecare va decide.

Când toți oamenii de știință, medicii și specialiștii din sănătate spun că vaccinarea este singura soluție pentru a eradica pandemia sau pentru a merge înainte după acești doi ani, cred că ar trebui să ia asta în considerare”, a declarat antrenorul spaniol.

VIDEO Ion Țiriac, propunere fără precedent: „Du-te în junglă dacă vrei libertate! Aș da o lege prin care i-aș obliga pe toți să facă vaccinul”

Citeșțe și alte știri din fotbalul internațional:

Cristiano Ronaldo, victimă a crizei de combustibil din Marea Britanie » A stat 7 ore în benzinărie, dar n-a reușit să alimenteze

Panică la Paris! Hotelul în care locuiește Leo Messi, jefuit » Daune de sute de mii de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
senateo
senateo  •  03 Octombrie 2021, 20:53

Si totusi majoritatea jucatorilor din Anglia sunt inteligenti, ei nu vad motivul riscului inteparii pentru a preveni o gripa. Un lucru pare ciudat in articol. Un anume antrebor pe nume Klopp spunea ca toti jucatorii lui s-au intepat, ori din acest articol reiese cu totul altceva. E Klopp un mincinos?

archibald
archibald  •  01 Octombrie 2021, 21:04

Unde-i imunizarea când faci boala din nou după vaccin? Câtă impostură, manipulare și teroare! De ce se pube accent pe un vaccin ineficient si nu sunt promovate tratamentele? Ce se doreste cu adevarat cu acest "vaccin"? Asistam la un razboi biologic si psihologic promovat de media si sustinut de politicieni corupți!

103200988459431
Petrescu Eugen  •  01 Octombrie 2021, 16:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează