INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CONFERENCE LEAGUE

Răzvan Lucescu s-a contrat cu jurnaliștii greci după 0-0 cu Beitar: „Dacă mergi la psiholog, așa cum fac și eu, îți va spune asta”

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Articol de - Publicat vineri, 28 iulie 2023 10:57 / Actualizat vineri, 28 iulie 2023 12:03

Start fără victorie pentru PAOK Salonic în Conference League, 0-0 cu Beitar Ierusalim în prima manșă a turului 2 preliminar, dar Răzvan Lucescu a replicat la conferință: „Nu suntem cea mai bună echipă din lume, nu-i avem pe Pele, Maradona și Neymar să ne creăm 100 de ocazii”.

Sezonul trecut, PAOK a fost eliminată din Conference League chiar cum a intrat în competiție, în turul 2 preliminar, după 0-2 și 1-1 cu Levski Sofia.

Răzvan Lucescu, provocator: „Vreau să văd câți antrenori români sau greci au mai ajuns în sferturile unei cupe europene”
GRECIA
Răzvan Lucescu, provocator: „Vreau să văd câți antrenori români sau greci au mai ajuns în sferturile unei cupe europene”

Răzvan Lucescu: „Vom merge în Israel și ne vom califica"

Nici noua stagiune europeană nu a început atât de bine pentru Răzvan Lucescu. Doar 0-0 acasă cu Beitar Ierusalim, în prima manșă a aceleiași faze.

Antrenorul e sigur însă că PAOK o va elimina pe Beitar, săptămâna viitoare. „Pentru prima oară în această vară, sunt mulțumit de echipă. Și băieții știu că vom merge în Israel și ne vom califica".

Răzvan Lucescu: „Doar în Grecia un rezultat negativ poate distruge un an”

Lucescu, 54 de ani, s-a contrat cu jurnaliștii greci la conferință. Când i s-a spus că alb-negrii nu și-au creat prea multe șanse de gol, el a răspuns: „Am ratat un penalty și am avut șase ocazii mari, e suficient. Chiar și Manchester City are dificultăți uneori, nu e ușor să depășești o asemenea apărare. Iar noi nu suntem cea mai bună echipă din lume, să ne creăm 100 de șanse".

Alt reporter i-a zis că întreg sezonul va fi judecat în funcție de returul cu Beitar. „Aceasta e opinia ta, nu a mea. Doar în Grecia un rezultat negativ poate distruge un an. Stagiunea va fi analizată în luna mai, la sfârșit", s-a aprins Răzvan, care i-a reamintit că „noi nu-i avem pe Pele, Maradona și Neymar".

Răzvan Lucescu: „Ne gândim la ce se întâmplă acum, nu la viitor”

Întrebat dacă PAOK poate intra cu acest lot în grupele Conference, mai ales că, dacă va trece de Beitar, va întâlni alt adversar puternic, Hajduk Split, tehnicianul a replicat: „Dacă mergi la psiholog, așa cum fac și eu, îți spune să te gândești la momentul în care ești și nu atât de mult la viitor. La fel procedez și eu, îi sfătuiesc să se gândească la ce se întâmplă acum, nu la viitor. Iar acum e Beitar în fața noastră, nu Hajduk". 

VIDEO Răzvan Lucescu: „Fotbalul grec ar fi mult mai bun dacă nu ar exista ipocrizie”

Citește și alte articole:

Fanii lui Inter Miami, gest incredibil după ce Messi a fost schimbat » Cum a reacționat antrenorul
INTER MIAMI
Fanii lui Inter Miami, gest incredibil după ce Messi a fost schimbat » Cum a reacționat antrenorul
Achizițiile Realului au făcut spectacol » Bellingham și Joselu s-au întrecut în goluri uluitoare cu Manchester United
REAL MADRID - MANCHESTER UNITED 2-0
Achizițiile Realului au făcut spectacol » Bellingham și Joselu s-au întrecut în goluri uluitoare cu Manchester United

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
parachioara5
parachioara5  •  28 Iulie 2023, 14:05

...da...in Israel este pomana ...

steaua.libera
steaua.libera  •  28 Iulie 2023, 13:46

Grecii au atâtea în comun cu noi. Mai ales drama și corupția

Vezi toate comentariile (2)
Comentează