INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  PAOK SALONIC

Reacția lui Răzvan Lucescu după victoria dramatică reușită de PAOK: „S-au întâmplat lucruri nebunești”

Răzvan Lucescu // FOTO: Imago +6   FOTO
Răzvan Lucescu // FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 07:14 / Actualizat sambata, 28 octombrie 2023 09:37

Răzvan Lucescu (54 de ani) a vorbit despre victoria fabuloasă obținută de PAOK pe terenul lui Aberdeen, 2-3, în grupele Conference League.

În minutul 58, scoțienii aveau 2-0, grație golurilor marcate de Miovski (50) și Polvara (58). Dar finalul a fost unul incredibil. Trupa lui Răzvan Lucescu a punctat în minutele 73 (Despodov), 84 (Vieirinha) și 90+6 (Schwab).

Concluziile lui Răzvan Lucescu după Aberdeen – PAOK Salonic

 

După meci, Răzvan Lucescu, care a devenit antrenorul cu cele mai mu După meci, Răzvan Lucescu, care a devenit antrenorul cu cele mai multe meciuri pe banca grecilor, a vorbit despre evoluția partidei și despre ce a însemnat pentru el acest meci.

„A fost o luptă care trebuia câștigată. Am avut ocazii și în prima repriză. În repriza a doua s-au întâmplat lucruri nebunești. Am continuat să credem în noi și am reușit să câștigăm. Trebuie să învățăm din aceste situații, trebuie să fim puternici timp de 90 de minute”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit Sportal.gr.

Acesta a fost completat de Vieirinha: „Am arătat din nou că luptăm până la capăt. A fost un meci greu, cu reprize diferite. Am avut încredere în noi și am arătat. Avem jucători cu experiență și am luptat până la capăt”.

Și eroul Schwab a vorbit după meci: „Cu siguranță e noapte magică pentru noi. Voiam cele trei puncte pentru fani. Nu voi uita noaptea asta. La penalty am încercat să stau liniștit pentru că era o situație foarte complicată, din care puteam pierde multe. Am reușit să bat bine și să marchez”

Citește și: 

„Călăii” Farului din play-off-ul Conference League au suferit umilința serii în Europa

Rezultat colosal » Campioana Insulelor Feroe a obținut prima victorie din istoria țării în grupele cupelor europene! Nordicii și-au demolat adversarii

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează