INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  PAOK

FOTO FABULOS! Răzvan Lucescu a devenit antrenorul cu cele mai multe meciuri pe banca lui PAOK și a produs o „remontada” de senzație în Conference League

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 00:06 / Actualizat vineri, 27 octombrie 2023 11:48

Răzvan Lucescu (54 de ani) atins o bornă istorică la meciul pe care PAOK Salonic l-a câștigat contra lui Aberdeen, scor 3-2, în runda cu numărul 3 a grupei G de Conference League.

Răzvan Lucescu nu va uita niciodată deplasarea de la Aberdeen. Nu doar că a devenit antrenorul cu cele mai multe meciuri din întreaga istorie de 97 de ani a lui PAOK, 214 la număr, dar a reușit și o „remontada” de excepție. 

„Călăii” Farului din play-off-ul Conference League au suferit umilința serii în Europa
GRUPE
„Călăii” Farului din play-off-ul Conference League au suferit umilința serii în Europa

FOTO. Imagini spectaculoase cu Răzvan Lucescu și PAOK, după victoria din Scoția

+2 FOTO

Formația lui Lucescu Jr. a controlat autoritar prima repriză din Scoția, o posesie de 66%, dar nu a fructificat șansele create.

Contra cursului jocului, Aberdeen a lovit de două ori imediat după reluare, prin Miovski și Polvara. Gazdele au renunțat la orice intenție ofensivă și au cedat în fața tăvălului alb-negru.

Despodov a redus din diferență în minutul 73. Căpitanul Vieirinha, jucătorul de suflet al lui Răzvan, a adus egalarea în minutul 84.

Ca seara aniversară să fie perfectă, Schwab a transformat un penalty la ultima fază și a declanșat petrecerea în tabăra oaspeților.

FABULOS! Răzvan Lucescu a devenit antrenorul cu cele mai multe meciuri pe banca lui PAOK și a produs o „remontada” de senzație în Conference League
Bucuria adusă de golul victoriei a fost împărtășită cu suporterii

PAOK este lider cu victorii pe linie în grupa G, urmată de Eintracht, cu 6 puncte. Aberdeen și HFK au câte un punct, remiza din disputa directă.

FINAL. Aberdeen - PAOK Salonic 2-3

VIDEO. Ce spune Răzvan Lucescu despre transferul lui Ganea la FCSB: „A fost foarte apreciat în Grecia”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Nicio săptămână fără „Șumudică Show” » Cum a ajuns, din nou, în toată presa din Turcia: „Avem și aici baclavale și fistic”
TURCIA
Nicio săptămână fără „Șumudică Show” » Cum a ajuns, din nou, în toată presa din Turcia: „Avem și aici baclavale și fistic”
Cum s-a terminat duelul românilor din Arabia Saudită: Contra și Stanciu împotriva lui Burcă și Tănase
Arabia Saudită
Cum s-a terminat duelul românilor din Arabia Saudită: Contra și Stanciu împotriva lui Burcă și Tănase

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
basan
basan  •  27 Octombrie 2023, 11:46

"Gazdele au renunțat la orice intenție defensivă și au cedat în fața tăvălului alb-negru."Domnul Adrian Jitea ,ce ati vrut sa spuneti aici?

contrabas3
contrabas3  •  27 Octombrie 2023, 10:03

Dacă te uiți la cei ce comentează împotriva lui Lucescu sau fac mișto de el, sunt doar 3-4 hateri antisteliști deja cunoscuți în târg, care adorm cu Jijiii în gând și se trezec cu Jijiii în gând. Și asta (ura față de Răzvan) este din cauză că cei doi Lucescu (tată și fiu) au spus de mai multe ori că FCSB este Steaua.

danglumetu
danglumetu  •  27 Octombrie 2023, 09:55
Postat de danglumetu pe 27 Octombrie 2023, 07:55

''Gazdele au renunțat la orice intenție DEFENSIVA și au cedat în fața tăvălului alb-negru.''???

asta cu ''tăvălul'' e alta gulguta a prea-umilului creator involuntar de limba, marca gsp!...si nu singurul!...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează