INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  ROMA

VIDEO Mourinho s-a certat cu un reporter: „N-ai văzut meciul?! Spune-mi tu, hai!”

După 2-2 cu Bodo/Glimt în Conference League, Jose Mourinho, antrenorul celor de la AS Roma, s-a contrat cu un reporter la interviul de la final.
După 2-2 cu Bodo/Glimt în Conference League, Jose Mourinho, antrenorul celor de la AS Roma, s-a contrat cu un reporter la interviul de la final.

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 20:38 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 20:38

După 2-2 cu Bodo/Glimt în Conference League, Jose Mourinho, antrenorul celor de la AS Roma, s-a contrat cu un reporter la interviul de la final.

  • Reporter: Cum explicați acest rezultat? 
  • Mourinho: Arbitrul trebuie să explice. Dar ei nu vorbesc. 
     
  • Reporter: Ce a făcut arbitrul greșit? 
  • Mourinho: Ai văzut meciul?!
     
  • Reporter: Da, sigur. Dar vreau să aud de la dumneavoastră. 
  • Mourinho: Tu să-mi spui! 
     
  • Reporter: Vreau să auzim părerea antrenorului de la Roma. 
  • Mourinho: Nu, nu, spune-mi tu! 
     
  • Reporter: Au fost probleme cu judecarea fazelor de penalty? 
  • Mourinho: Come on! Știi, nu? 
     
  • Reporter: Sunt doar un reporter. 
  • Mourinho: Nu, spune-mi ce ai văzut. 
     
  • Reporter: N-am putut să văd. Eram foarte departe de faze. 
  • Mourinho: N-ai văzut nici măcar pe ecran sau la final?!
     
  • Reporter: Deci spuneți că arbitrul v-a dezavantajat.
  • Mourinho: Sigur. Am avut două penalty-uri neacordate.

Mourinho dă vina pe arbitraj după un nou rezultat negativ la Roma

Înaintea meciului, romanii sperau să-și ia revanșa pentru eșecul umilitor din tur, 1-6, și să câștige meciul de acasă. Norvegienii au avut însă alte planuri și au fost aproape să obțină cele 3 puncte și în deplasare.

Solbakken a deschis scorul pentru Bodo/Glimt în prelungirile primeri reprize. Roma a reușit să egaleze prin Stephan El Shaarawy, dar nordicii au forțat și au revenit în avantaj cu 25 de minute înaintea fluierului final.

Ibanez l-a salvat pe Mourinho de la o nouă înfrângere în Europa marcând în finalul meciului, făcând-o pe Roma să se mențină pe locul 2 în grupă.

Mourinho, nervos pe arbitri

La finalul meciului, Jose Mourinho a criticat dur prestația brigăzii de arbitri, lusitanul considerând că echipa sa trebuia să primească două lovituri de la 11 metri. De asemenea, antrenorul romanilor s-a plâns în continuare de numărul mic de jucători pe care se poate baza.

„Meciul s-a terminat 2-2, asta e realitatea, dar am avut două penalty-uri extrem de clare. Clare ca lumina zilei. Puteți vorbi despre ce doriți, dar realitatea e că au avut două șuturi pe poartă și două goluri. Noi am avut două goluri marcate și două penalty-uri nedate.

Nu știu dacă aduc arbitri fără experiență și la început de carieră în Conference League. Nu am zis nimic de arbitraj în Norvegia, unde am pierdut cu 6-1, dar astăzi au fost două penalty-uri clare. Echilibrul vine de la jucătorii pe care îi ai la dispoziție. 

Matias Vina a fost accidentat, așa că a trebuit să improvizez. Solbakken a avut un prim meci excepțional, dar astăzi Ibanez l-a avut la degetul mic. A atins mingea doar o dată și a marcat un gol fantastic, bravo lui. A trebuit să-l protejez pe Kumbulla, pentru că a jucat prost în primul meci și nu am simțit că e pregătit. 

Așa că l-am pus pe Cristante fundaș central și am rămas la mijloc fără multe soluții. Am fost nevoit să-l bag pe Darboe. Oamenii vorbesc de echilibru, dar asta vine uneori și din caracteristicile jucătorilor. Milan se chinuia cu noi și i-a băgat pe Bakayoko și Tonali. 

Noi nu avem aceste opțiuni. Nu cred că a fost un meci cu multe probleme pentru noi, am fost în control. Pellegrini și Solbakken nu au făcut haos de această dată. Nu am avut fundași laterali ofensivi, așa că am suferit aici. Zaniolo, Abraham și Mkhitaryan au făcut multe greșeli și ne-am chinuit să marcăm din cauza asta", a spus Jose Mourinho potrivit football-italia.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Drum liber spre Barcelona » Xavi s-a despărțit de Al Sadd și urmează să semneze cu catalanii

Ianis Hagi, la fel ca Ronaldo! Motivul pentru care eroul lui Rangers e comparat cu Cristiano: „A redus mulțimea la tăcere”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează