INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SABURTALO - FCSB 1-0

Basarab Panduru l-a luat la rost pe Octavian Popescu, după rușinea cu Saburtalo: „Se crede deștept, nu mai face ce trebuie!”

Octavian Popescu, foto: Imago
Octavian Popescu, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2022 08:15 / Actualizat vineri, 22 iulie 2022 09:08

Basarab Panduru (52 de ani) nu-l iartă pe Octavian Popescu (19), fotbalistul celor de la FCSB, pentru evoluția din confruntarea din Georgia cu Saburtalo, pierdută cu 0-1.

Octavian Popescu are un început slab de sezon. Nu a impresionat nici cu U Cluj în prima etapă, iar cu Saburtalo a fost inexistent. Basarab Panduru trage un semnal de alarmă în privința vedetei lui FCSB.

Răducioiu, surprins de cum a fost primit Viktor Orban pe stadionul lui Sepsi: „E foarte ciudată această imagine”
Sepsi - Olimpija Ljubljana 3-1
Răducioiu, surprins de cum a fost primit Viktor Orban pe stadionul lui Sepsi: „E foarte ciudată această imagine”

Basarab Panduru: „Toți sunt deștepți acum, nimeni nu mai ascultă”

„Trag un semnal de alarmă și spun că Octavian Popescu nu joacă, nu face ce trebuie. Eu sunt de 12 ani analist, vreau ca jucătorii tineri să plece afară, să-i ajut. Eu nu am nimic cu nimeni, dar trag un semnal de alarmă fiindcă vreau să ajut. Popescu trebuie să-și zică: «Ia să văd unde greşesc, să văd dacă trebuie să muncesc mai mult». 

De la play-off-ul de anul trecut continuă cu meciurile ăstea, nu mai are un dribling, nu mai trece de nimeni. Are un talent pe care nu l-am mai văzut recent la alţii. Câteodată i-aş da dreptate pentru că a făcut saltul mult prea rapid şi acum toată lumea are așteptări. Poate acum i-au învăţat schema de dribling şi adversarii. 

Eu când trag un semnal de alarmă e pentru că ştiu! Când îți faci mingea numai pe dreapta, pune mâna şi fă şi pe stânga. Dar nu vor să asculte, toţi sunt deştepţi acum. Le şi spun ce trebuie să facă din experienţa mea. Dar cine ascultă?”, a declarat Panduru potrivit orangesport.

Cine este Saburtalo

  • Echipă fondată în 1999, în cartierul omonim din Tbilisi
  • N-a jucat pe prima scenă până în 2015
  • A jucat 10 meciuri în cupele europene, față de cele 30 ale lui Florin Tănase
  • E deținătoarea Cupei Georgiei
  • Are doi străini, Junior Vinicius - nu cel de la Real Madrid - și croatul Mioc

VIDEO Robert Niță, reacție dură după Saburtalo - FCSB 1-0: „Meritau o victorie mai clară!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali, întrebat în direct despre un titular din rușinea cu georgienii: „Cine? Cine e? Habar nu am! Nu am auzit de el”

EXCLUSIV // VIDEO Reacție „la cald”, după prestația penibilă din Georgia: „Rezultat bun pentru FCSB. Sper să nu mă contrazică MM Stoica”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
alexxp1955
alexxp1955  •  22 Iulie 2022, 17:54
Postat de catalincj pe 22 Iulie 2022, 13:47

Daca Tanase are figura inteligenta inseamna ca ai mare problema cu aprecierea omului dupa expresia fetei. Aia nu e figura inteligenta sub nici o forma.

Am luat doua figuri de la aceeasi echipa. Nu am vrut sa nasc alte polemici intre simpatizantii diferitelor cluburi. Ca nici Tanase nu este prea breaz este alta problema.

Toty67
Toty67  •  22 Iulie 2022, 16:06
Postat de Dobermannul pe 22 Iulie 2022, 15:00

Deci "*** Becali cel blindat de bani" plateste sa-si afirme jucatorii intr-o nationala care nu bate pe nimeni.

Ai impresia că pe Gigi îl interesează dacă bate nationala pe cineva? El vrea să-și promoveze jucătorii la națională ca să-i poată vinde, știind și el că nu au valoare. Asta a făcut tot timpul, îl interesează doar banii!

Dobermannul
Dobermannul  •  22 Iulie 2022, 15:02
Postat de catalincj pe 22 Iulie 2022, 14:01

Sa te plangi de arbitraj in conditiile in care arbitrii lungesc partidele pana in min 96 ca sa iti dea un penalty sau scot mingea din aut de poarta ca sa iti puna goluri e tipic fecesebist. Aveti putina decenta. o echipa formata din jucatori de 50-100 mil euro nu e in stare sa castige un campionat in care toti ceilalti nu valoreaza 50 mil e usor penibil.

Foarte penibil e ca cel mai mare antrenor roman SuperDan are nevoie de arbitri ca sa ia campionatul in ultimul moment de la "antrenorul" Becali.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează