INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SEPSI - OLIMPIJA LJUBLJANA 3-1

Răducioiu, surprins de cum a fost primit Viktor Orban pe stadionul lui Sepsi: „E foarte ciudată această imagine”

Viktor Orban, cu fularul lui Sepsi la gât, lângă Laszlo Diosezgi
Viktor Orban, cu fularul lui Sepsi la gât, lângă Laszlo Diosezgi

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2022 00:57 / Actualizat vineri, 22 iulie 2022 01:14

Viktor Orban, prim-ministrul Ungariei, a fost aplaudat de întreg stadionul la Sfântu Gheorghe, la duelul din Conference League dintre Sepsi și Olimpija Ljubljana, 3-1, spre surprinderea lui Florin Răducioiu.

  • Returul de la Ljubljana este programat joi, 28 iulie, de la ora 20:00
  • Dacă trece de Olimpija Ljubljana, Sepsi va evolua cu câștigătoarea duelului Rijeka (Croația) - Djurgardens (Suedia). Covăsnenii ar găzdui primul meci
  • CFR Cluj - Inter Club d'Escaldes, Saburtalo - FCSB și Vllaznia - Universitatea Craiova sunt celelalte meciuri de azi ale românilor, în turul 2 preliminar Conference League, toate live pe GSP.ro
  • Toate rezultatele zilei din Conference League - AICI

Pe lângă Marco Rossi, selecționerul Ungariei, și Viktor Orban a venit la stadionul din Sf. Gheorghe, el aflându-se în vizită la Băile Tușnad, acolo unde în aceste zile este organizată Universitatea de Vară Balvanyos, organizată de Fundația Pro Minoritate și de Consiliul Tineretului Maghiar din Transilvania.

Viktor Orban, premierul Ungariei, a apărut cu fularul lui Sepsi la gât și a fost aplaudat de întreg stadionul » SPP-ul i-a controlat până și pe jurnaliști!
SEPSI - OLIMPIA LJUBLJANA
Viktor Orban, premierul Ungariei, a apărut cu fularul lui Sepsi la gât și a fost aplaudat de întreg stadionul » SPP-ul i-a controlat până și pe jurnaliști!

Florin Răducioiu, după ce Viktor Orban a asistat la meciul lui Sepsi: „Mi se pare foarte ciudat”

Intrat în stadion, Orban a făcut o baie de mulțime, a fost fost aclamat la scenă deschisă de cei 7.500 de oameni prezenți pe stadion, fapt ce l-a uimit pe Florin Răducioiu.

„Mi se pare ciudat. E foarte ciudată această imagine. Premierul Ungariei să vină în România și să încurajeze o echipă din România...

 Eu sunt un apolitic, nu vreau să intru în aceste discuții, dar o situaţie similară nu cred că s-ar putea întâmpla în Ungaria”, a spus Florin Răducioiu la OrangeSport.

Viktor Orban ne-a felicitat. Nu am am negat niciodată că Guvernul Ungariei ne-a construit stadionul. Tot Guvernul a venit la meci. Ne-au felicitat, ne-au spus că avem o echipă bună

 - Laszlo Dioszegi, patron Sepsi

Viktor Orban, aplaudat de tot stadionul lui Sepsi

Cu fularul covăsnenilor la gât, oficialul maghiar a fost întâmpinat la intrarea în stadion de Laszlo Diosegi, patronul formației din Sfântu Gheorghe. Apariția premierului maghiar a provocat o agitație specifică unei vizite oficiale. 

Reprezentanții SPP-ului au verificat echipamentul video și aparatele foto ale fotoreporterilor, iar pirotehniștii le-au cerut cameramanilor care îl filmau pe politician să le arate întreg conținutul aparaturii!

Intrat în stadion, Orban a fost aclamat la scenă deschisă de cei 7.500 de oameni prezenți pe stadion. 

Marco Rossi, selecționerul Ungariei, Eduard Novak, ministrul Sportului din România, Kelemen Hunor, fost candidat la Președinția României, dar și patronii de la Backa Topola și Dunajská Streda, alte cluburi controlate de guvernul de la Budapesta, s-au aflat și ei în tribune la meciul cu Olimpija Ljubljana.

Sepsi l-a susținut la alegeri

În luna aprilie, înaintea alegerilor din Ungaria, Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a recunoscut că speră ca partidul lui Viktor Orban să triumfe, ceea ce avea să se și întâmple. „Așa este, îl susținem, dar nu ne implicăm direct.

 E normal să ne dorim ca partidul dânsului să ia un nou mandat, mai ales că ajutorul primit de acolo pentru infrastructură nu poate fi negat", a spus atunci conducătorul echipei din Sf. Gheorghe.

Actualul prim-ministru al Ungariei are o afinitate către sport, în general, şi către fotbal, în special. În tinereţe a jucat fotbal la echipa Felcsut, iar în prezent este un mare susţinător al sprijinirii, prin proiecte guvernamentale, a dezvoltării infrastructurii sportive din Ungaria sau din ţări cu mari comunităţi maghiare.

35 de milioane de euroa investit Guvernul de la Budapesta în stadionul nou construit la Sf. Gheorghe

VIDEO Laszlo Dioszegi: „Jucătorii au înțeles mesajul”

 Citește și:

Novak, despre legea publicată în Monitorul Oficial: „În primă fază a fost un șoc, nu se aștepta nimeni” + „I-am purtat noroc lui Sepsi”

Protestul jucătorilor lui Bergodi: „Nu înțelegem de ce acest meci nu a fost transmis la TV. Oamenii aveau ce vedea”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
papora
papora  •  22 Iulie 2022, 17:43
Postat de boierasul pe 22 Iulie 2022, 10:26

Mergi la școală și mai studiază istorie)) se pare ca ai chiulit și de la orele online)))

băăăăbăiathu...te-ai barbierit pe talpă??sau tot la fel eşti??

Zazu
Zazu  •  22 Iulie 2022, 17:01
Postat de andreas1965 pe 22 Iulie 2022, 15:00

Am scris un comentariu pe la 11.30 si nu a fost publicat , nu a fost vulgar ori rasist ..de ce ?

Eu la fel,am scris cum că cei doi ,mm și becali sunt infractori,am dat și definiția cuvântului din dex și tot m a moderat! Așa vrea mușchii lor!

1945sv0509
1945sv0509  •  22 Iulie 2022, 16:06

Se pare ca mopsul a jucat degeaba in Europa, gindirea lui a ramas la nivelul bocancilor de joc.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează