INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  ȘAHTIOR KARAGANDY - FCSB

Ultima șansă! Becali s-a lămurit după prima repriză cu Șahtior

FCSB a efectuat două schimbări la pauza meciului cu Șahtior Karagandy - FCSB (Conference League, turul 2 preliminar). Kazahii conduceau cu 1-0 după primele 45 de minute.
FCSB a efectuat două schimbări la pauza meciului cu Șahtior Karagandy - FCSB (Conference League, turul 2 preliminar). Kazahii conduceau cu 1-0 după primele 45 de minute.

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iulie 2021 17:15 / Actualizat joi, 29 iulie 2021 17:25

FCSB a efectuat două schimbări la pauza meciului cu Șahtior Karagandy - Conference League, turul 2 preliminar. Kazahii conduceau cu 1-0 după primele 45 de minute. 

Toate detaliile despre Șahtior Karagandy - FCSB, AICI!

Astfel, au ieșit de pe teren:

  • Zdenek Ondrasek - 32 de ani, atacant
  • Risto Radunovic - 29, fundaș stânga

Și au intrat: 

  • Florinel Coman - 23, extremă stânga
  • Sorin Șerban - 21, fundaș stânga

Gigi Becali i-a acordat o ultimă șansă lui Ondrasek!

După ce Gigi Becali a anunțat un schimb de jucători cu Universitatea Craiova, în urma căruia Ivan Mamut și Andrei Burlacu ajung la vicecampioana României, iar în Bănie merge Ionuț Vînă, patronul roș-albaștrilor s-a decis să renunțe la cehul Zdenek Ondrasek.

„Am patru atacanți de careu acum și trebuie să văd la cine renunț, cred că reziliem cu Ondrasek”, a declarat ieri Gigi Becali pentru Fanatik.

Totuși, Ondrasek a apărut azi, surprinzător, în primul „11” al lui Todoran. A fost probabil ultima șansă a cehului. E greu de crezut că atacantul, șters și în prima repriză de la Erevan, va mai juca pentru FCSB.

În cazul lui Radunovic, Becali a fost probabil nemulțumit de faptul că primul gol s-a marcat de lângă el, dar gafa majoră a comis-o Andrei Vlad - detalii, AICI!

Șahtior Karagandy - FCSB, pe teren neutru

Din cauza introducerii Kazahstanului pe lista roșie, ca urmare a creșterii numărului de infectări cu COVID-19 din această țară, returul dintre Șahtior Karagandy și FCSB se dispută pe teren neutru, în Armenia, la Erevan.

Astfel, FCSB scapă de o deplasare lungă, de aproximativ 6 ore de zbor cu avionul, dar și de un gazon artificial. Ultima vizită a românilor pe arena din Erevan nu s-a terminat bine pentru noi. Naționala României a pierdut cu Armenia, scor 2-3, la finalul lunii martie, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Cine s-a păcălit mai rău? Cel mai bizar schimb al verii din Liga 1, analizat: „Care e ursul și care e vulpea?”

Gigi Becali anunță o nouă plecare de la FCSB » „Cred că reziliem”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
alfabetta
alfabetta  •  29 Iulie 2021, 20:03

Oane nu comentează. Constată : ” . Pentru Becali FCSB înseamnă F.aceți- C.e- S.pune -B. ecali. Sub poza din articol trebuia scris ASCDP adică *** *** DACĂ PIERDEȚI”

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

794350804246199
John Burcea  •  29 Iulie 2021, 19:03

O făcură si pe asta Unde se ascund acum toți specialiștii care spun ca Vlad e portar? Cand dl Duckadam a spus ca nu e atât de bun cat il lauda unu si altu s-au supărat cu toții Dl antrenor principal Becali oare nu vede ca trebuie sa ia un portar bun?

4510445825655384
Dobrescu Marius  •  29 Iulie 2021, 19:01

Cu asa antrenor si asa echipa , nici locul 6 nu prinzi anul asta Becali. Nu e posibil asa ceva , sunteti de toata jena , ati jucat atat de prost incat nu gasesc joc mai prost ca asta ....

Vezi toate comentariile (12)
Comentează