INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DINAMO KIEV - BEȘIKTAȘ

VIDEO Antrenorul lui Beșiktaș nu se teme de Mircea Lucescu și Dinamo Kiev: „Îl respectăm foarte mult, dar vrem să trecem mai departe!”

Şenol Guneş, antrenorul celor de la Beșiktaș
Şenol Guneş, antrenorul celor de la Beșiktaș

Articol de , - Publicat joi, 24 august 2023 14:03 / Actualizat joi, 24 august 2023 15:47

Şenol Guneş (71 de ani), antrenorul lui Beșiktaș, a prefațat partida pe care echipa sa o va juca împotriva lui Dinamo Kiev în play-off-ul Conference league.

  • Dinamo Kiev - Beșiktaș se dispută joi, 24 august, de la ora 20:00. Partida se joacă pe stadionul Giulești, va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe TVR 1
  • Returul e joia viitoare, la Istanbul
Mircea Lucescu îi trimite pe ultrașii Rapidului în misiune specială cu Beșiktaș: „Acoperiți-i pe turci!”
DINAMO KIEV - BEȘIKTAȘ
Mircea Lucescu îi trimite pe ultrașii Rapidului în misiune specială cu Beșiktaș: „Acoperiți-i pe turci!”

Guneş îl laudă pe Lucescu pentru trofeele obținute în carieră, românul cucerind inclusiv campionatul Turciei alături de Beșiktaș în 2003, dar nu concepe ca echipa sa să nu treacă de Dinamo Kiev. 

VIDEO Şenol Guneş, înainte de Dinamo Kiev - Beșiktaș: „Vrem să trecem mai departe!”

„Știm nivelul adversarului nostru, dar și pe cel al lui Lucescu. Dinamo Kiev are un joc compact, jucători tineri, nu vom avea o misiune ușoară. E bine că partida decisivă o vom juca acasă, vom da tot ce avem mai bun ca să ne calificăm. Lucescu e un antrenor important, are și în Turcia trofee câștigate. 

A antrenat Beșiktaș, ne cunoaște foarte bine. Îl respectăm foarte mult, îi urez succes, dar avem încredere în noi și vrem să trecem mai departe”, a declarat la conferința de presă premergătoare meciului. 

Mircea Lucescu se așteaptă ca fanii Rapidului să facă o atmosferă incredibilă la Dinamo Kiev - Beșiktaș

„Relația mea cu fanii lui Beșiktaș a rămas una specială. Au un public incredibil, chiar dacă ei strigă, fluieră, creează presiune asupra adversarului. Am asistat la o scenă la un meci când publicul a obligat un jucător al lui Leipzig să iasă de pe teren.

În atenția suporterilor noștri, care vor veni la stadion, și care nu sunt cu nimic mai prejos cei turci, vreau să zic un singur lucru. Aș vrea să-i acopere pe cei 1.000 de suporteri turci care vor fi prezenți mâine la meci.

Bineînțeles că mă refer la galeria Rapidului, care și-a anunțat prezența la partidă, și care cu siguranță că se va lua la luptă cu galeria turcilor. Va fi un spectacol, cel puțin din punctul lor de vedere.

Aștept de la galeria Rapidului să fie una europeană, până când Rapidul va reveni și ea în cupele europene”, a declarat Mircea Lucescu.

Citește și: 

„Avem tot ce ne trebuie” » Farul visează la o seară magică în turul cu HJK Helsinki
FARUL - HJK HELSINKI
„Avem tot ce ne trebuie” » Farul visează la o seară magică în turul cu HJK Helsinki
Liviu Ciobotariu, deranjat de decizia LPF: „Lucrul ăsta m-a bruiat”
SEPSI - BODO/ GLIMT
Liviu Ciobotariu, deranjat de decizia LPF: „Lucrul ăsta m-a bruiat”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează