INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  AKTOBE - SEPSI 0-1 (1-2 LA GENERAL)

Ce a remarcat Iosif Rotariu la Sepsi: „Dioszegi are un plan bine conturat” + Laude pentru doi jucători: „Cu ei ai mare siguranță”

Articol de - Publicat vineri, 18 august 2023 13:30 / Actualizat vineri, 18 august 2023 14:02

Sepsi s-a calificat în play-off-ul Conference League, eliminând-o pe Aktobe, după 1-1 la Sf. Gheorghe și 1-0 în Kazahstan. 

După meci, Iosif Rotariu a analizat prestația trupei lui Liviu Ciobotariu. Fostul mare jucător a lăudat organizarea defensivă a covăsnenilor și spune că cei doi fundași centrali, Mihai Bălașa și Branislav Ninaj, oferă multă siguranță echipei.

„Meci cu meci, Sepsi face istorie!” » Ce scrie presa din Ungaria după victoria trupei lui Liviu Ciobotariu
AKTOBE - SEPSI 0-1 (1-2 LA GENERAL)
„Meci cu meci, Sepsi face istorie!” » Ce scrie presa din Ungaria după victoria trupei lui Liviu Ciobotariu

Iosif Rotariu, laude pentru Sepsi după victoria cu Aktobe 

„Sepsi e o echipă excelent organizată. Ciobotariu a știut să pregătească tehnic și tactic returul cu Aktobe. E disciplinată, iar fiecare jucător își știe bine rolul. Am observat cum jucătorii se dublează imediat, ceea ce denotă din partea lor simț de anticipație, dar și o disponibilitate mare la efort. 

Iar când ai doi fundași centrali precum Ninaj și Bălașa, ai mare siguranță. Ei sunt buni și la jocul aerian, dar și la jocul la firul ierbii. În plus, jocul pe benzi se poartă în mare viteză la Sepsi, iar Ștefănescu a arătat încă o dată de ce e unul dintre cei mai doriți fotbaliști din Liga 1. 

Dioszegi are la Sepsi un plan bine conturat și iată că echipa avansează în Europa.  După ce termini la egalitate acasă, presiunea e mult mai mare pe umerii tăi, însă jucătorii lui Liviu Ciobotariu au știut cum să gestioneze meciul”, a spus Iosif Rotariu, potrivit sport.ro. 

VIDEO Laszlo Dioszegi, intervenție la GSP Live după calificarea celor de la Sepsi în play-off: „Nu pleacă nimeni!”

 Citește și:

Remus Răureanu, despre abisul în care se află fotbalul românesc: „Superliga sună ca și cum Caragiale ne-ar fi ales la mișto numele campionatului”

Laszlo Dioszegi și-a făcut calculele înainte de Sepsi - Bodo/Glimt: „Astea sunt șansele la calificare” » Anunță noi transferuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
parpalache
parpalache  •  18 August 2023, 15:02

Nu Balașa a fost nomber one la Sepsi!A fost tânarul Denis Ciobotariu!

gimiskutze
gimiskutze  •  18 August 2023, 14:37

2-3 ani si Sepsi ia campionatul!

catalin2
catalin2  •  18 August 2023, 14:33

Mai lasati-ne cu ce scrie presa din Ungaria. Sincer , nu ne intereseaza ungurii si nici echipele asa zise românesti!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează