INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SILKEBORG - FCSB 5-0

Ultimul antrenor campion cu FCSB s-a pus în pielea lui Dică: „Eu aș fi jucat cu ce aveam mai bun”

Nicolae Dică, antrenor FCSB
Nicolae Dică, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 10:53 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 11:35

Costel Gâlcă, fostul antrenor de la FCSB, campion în 2015, a comentat prestația roș-albaștrilor din meciul cu Silkeborg, scor 0-5.

Gâlcă, antrenorul ultimului tiltlu câștigat de echipa lui Becali, nu ar fi procedat precum Dică dacă ar fi fost pe banca celor de la FCSB și în prezent. Fostul internațional ar fi jucat cu titularii în Danemarca, în încercarea de a obține cât mai multe puncte în Conference League.

Discurs nemilos al lui Ciprian Marica, după umilința trăită de FCSB în Danemarca: „Jale și prăpăd, o rușine pentru România” » Nici Dică n-a scăpat: „Merită să te faci de râs în halul ăsta?”
SILKEBORG - FCSB 5-0
Discurs nemilos al lui Ciprian Marica, după umilința trăită de FCSB în Danemarca: „Jale și prăpăd, o rușine pentru România” » Nici Dică n-a scăpat: „Merită să te faci de râs în halul ăsta?”

Costel Gâlcă a analizat Silkeborg - FCSB

„Știam că Silkeborg e o echipă bună, dinamică. E bună pe tranziții, dar și pe atac pozițional. Joacă cu fundașii laterali sus. Au multă mobilitate, mijlocașii se duc în față. E o echipă lucrată. Nu m-a surprins. FCSB s-a prezentat cu o echipă care nu are experiență pe plan european. 

Sunt mulți juctători noi la Steaua. Silkeborg a promovat acum doi ani, dar antrenorul e la al patrulea an. E foarte important. La FCSB a venit de câteva luni (râde).

Miculescu e bun pentru viitor, dar nu poți să ai pretenții acum, pe plan internațional. Poate anul viitor, să mai treacă timp, să acumuleze expperiență. Mai au 3 meciuri, trebuie să încerce să câștige. Au șanse cu toate, dar meciurile vor fi grele. Și la București va juca bine Silkeborg.

A fost un meci prost acesta, dar trebuie să câștige, e important pentru fotbalul românesc, pentru prestigiul pe care l-am avut în trecut. Poate dacă eram calificat jucam cu rezervele, altfel, trebuie să merg cu ce am mai bun. E o expunere pentru FCSB, pentru România, pentru jucători. Dar fiecare e cu strategia lui. Dacă așa s-a decis...”, a declarat Costel Gâlcă la Pro Arena.

3 trofeea câștigat Costel Gâlcă ca antrenor la FCSB în 2015: titlul, Cupa României și Cupa Ligii

Nicolae Dică, după Silkeborg - FCSB 5-0: „N-am trăit niciodată o asemenea umilință”

Citește și:

Danezii râd de FCSB, după „corecția” aplicată de Silkeborg: „Ce demonstrație! Românii au fost lamentabili, o echipă amputată”

A „plouat” cu nota 2 după umilința cu Silkeborg » Jucătorii de la FCSB, repetenți pe linie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
xv478Gv
xv478Gv  •  07 Octombrie 2022, 13:45

*** SE UMILESTE PT BANI, DAR NU STIE NICI MESERIE DE LIGA 1, LIGA 3 MERITĂ .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cristiann75
cristiann75  •  07 Octombrie 2022, 12:56

Inca nu ati inteles ca aceasta manevra marsava (odihnirea celor 7 titulari :)) a lui *** a fost facuta cu scopul de a-l demite pe Dica?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  07 Octombrie 2022, 12:23

Am inteles ca tactica lui Dica a fost sa nu forteze prea tare nici cu rezervele ca sa fie fresh pt mamaliga ;))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează