INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SIVASSPOR - CFR CLUJ

Forțează cu Sivasspor » Omul-cheie al lui Petrescu află diseară dacă poate juca

Articol de , - Publicat miercuri, 26 octombrie 2022 10:46 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2022 12:37

Fundașul stânga Mario Camora (35 de ani) a acuzat probleme medicale după U Cluj - CFR Cluj 1-2 și nu știe dacă va juca împotriva turcilor de la Sivasspor. 

  • Sivasspor - CFR Cluj se joacă joi, de la ora 22:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport.

Căpitanul campioanei încă nu știe dacă va putea juca în partida care o poate duce pe CFR Cluj în primăvara europeană. Camora nu s-a mai antrenat după meciul cu U Cluj, acuzând dureri la genunchiul stâng, pe care l-a avut bandajat la finalul partidei. 

Mario Camora află diseară dacă joacă în Sivasspor - CFR Cluj

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Camora a plecat alături de colegii săi în Turcia, chiar dacă încă nu știe dacă va juca. Fundașul va încerca diseară, de la 19:30, să participe la antrenamentul oficial. 

În funcție de cum se va simți, Camora și Petrescu vor lua o decizie finală în privința partidei. 

"Știm că e greu, dar trebuie să ținem ritmul. Suntem într-o poziție bună, sperăm într-un rezultat bun în Turcia și sperăm la calificare. De ce să nu ținem ritmul? Vorbim de cupele europene, apoi ne plângem că de ce jucăm?! E cel mai frumos lucru să joci din trei în trei zile. E meseria noastră. 

Dacă vrem să avem cât mai multe echipe în Europa, trebuie să ne adaptăm. Din păcate, în acest moment, suntem doar noi și FCSB, puteau fi Craiova și Sepsi. Să nu ne plângem! Altfel, lăsăm pe alții. E obositor, dar e cel mai frumos să joci fotbal la acest nivel, din trei în trei zile. Și dacă n-o să joc... N-o să fie rău, de ce să fie? Avem un grup mare și sunt fotbaliști de calitate, oricine poate juca

- Mario Camora, după U Cluj - CFR Cluj

Forțează cu Sivasspor » Omul-cheie al lui Petrescu află diseară dacă poate juca
Așa arată genunchiul lui Camora după U Cluj - CFR Cluj

Mario Camora, la fel ca Ciprian Deac

Cazul lui Camora este tras la indigo cu cel al lui Ciprian Deac, 36 de ani, un alt lider al clujenilor. Deși avea cu probleme medicale, a ținut să intre pe teren și a marcat în victoria cu Slavia Praga (2-0).

Camora a fost un jucător-cheie pentru CFR Cluj în acest sezon. A adunat 24 de partide, marcând un gol, având și un assist. Până acum, a ratat doar 3 meciuri.

Camora a fost un jucător-cheie pentru CFR Cluj în acest sezon. A adunat 24 de partide, marcând un gol, având și un assist. Până acum, a ratat doar 3 meciuri.

500.000 de euroeste cuantumul unei victorii în grupele Conference League, 166.000 de euro este remiza

3,35e cota oferită de casele de pariuri pentru un eventual succes al ardelenilor la Sivas. Favoriți sunt turcii, cu 2,30 cotă la victorie

VIDEO Concluziile lui Mario Camora după U Cluj - CFR Cluj 

Citește și: 

Premieră la CFR Cluj! Mutare strategică înaintea duelului care poate aduce primăvara europeană

Liga terorii pentru antrenori: 7 contracte rupte deja » Cine e în pericol să fie dat afară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează