INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Conducerea Craiovei speră la calificarea în grupele Conference League: „De 6 ani așteptăm un culoar așa favorabil”

sursă foto: Facebook @Universitatea Craiova
sursă foto: Facebook @Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2022 21:48 / Actualizat miercuri, 03 august 2022 22:00

Sorin Cârțu (66 de ani), președintele Universității Craiova, consideră că oltenii au avut noroc la tragerile la sorți din preliminariile Conference League și ar trebui să se califice în grupele competiției.

  • Zorya Luhansk - Universitatea Craiova, în turul 3 preliminar din Conference League, se joacă joi, de la ora 20:30, la Lublin, în Polonia. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport și Prima Sport

CSU Craiova a trecut de Vllaznia (4-1 la general) în turul doi preliminar. În turul 3 joacă împotriva Zoryei Luhansk, iar în cazul unei calificări ar întâlni câștigătoarea „dublei” Hapoel Beer Sheva - Lugano, în play-off.

Mititelu vs. șeful firmei care deține drepturile TV, în direct: „CSU - FCU nu va fi televizat, nu accept ce face LPF!” / „Vor urma consecințe! Cluburile vor fi penalizate”
FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA
Mititelu vs. șeful firmei care deține drepturile TV, în direct: „CSU - FCU nu va fi televizat, nu accept ce face LPF!” / „Vor urma consecințe! Cluburile vor fi penalizate”

Sorin Cârțu consideră că CSU Craiova are un culoar favorabil spre grupele Conference League

„În campionat poți să mai recuperezi, aici ai puține ocazii. E un meci foarte important. Am așteptări de la toată echipa, e foarte important să avem o unitate de grup și să știe ce trebuie să facă. Doar așa putem obține victoria. Avem nevoie maximă de niște rezultate bune.

Nu consider că este un avantaj pentru că ceea ce li se întâmplă lor. E un prilej să-și creeze niște bucurii. Din punctul meu de vedere vom vedea o echipă determinată, dar e un culoar pe care trebuie să-l exploateze echipa noastră. Așteptăm de vreo șase ani un culoar așa de favorabil. E bine să înțeleagă și să acționeze în consecință. Dacă ne calificăm cu Zorya Lugansk, avem timp să vorbim de următorul adversar”, a spus Sorin Cârțu, potrivit Digi Sport.

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova:

Balint avertizează înaintea meciului cu Zorya Luhansk: „Să nu cădem în această capcană”

Mihai Rotaru reacționează după interesul apărut pentru Ivan: „Am mai spus asta și acum câteva luni” + Ce transferuri mai vrea să facă la Universitatea Craiova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
eunescu09
eunescu09  •  05 August 2022, 17:32

Da, Craiova asteapta o minune, sa adoarma adversarii inainte de meci si sa iasa Sorin Cartu la televizor sa ne invete fotbal... fara bani! Ce jalnica imagine a ajuns sa aiba Universitatea Craiova cu Sorin Cartu presedinte. Aproape ca iti este rusine sa spui cu cine tii ca si devii tinta ironiiloor.

gregoryhf
gregoryhf  •  04 August 2022, 17:06
Postat de prazberg pe 04 August 2022, 05:11

Randoame, tu vorbesti? =)) hai sa fim seriosi, in general nivelul nostru, a romanilor, asta e. Din pacate, cand noi am avut jucatori valorosi ca Mitrita, Cicaldau, Baluta, Mihaila, etc ori am jucat cu echipe mai puternice ori am dat cu bata-n balta cu Tbilisi (un singur tur) ori Laci. Acum avem traseu destul de usor dar nu mai are cine sa marcheze...Ivans-a insurat si asteapta un copil, Gustavo a plecat, lui Markovic ii plac micii si sarmalele, Koljic dupa 3 accidentari nu mai are chef de fotbal, Nistor nu mai joaca nimic de aproape un an, etc. Dar nici voi n-o duceti prea bine, eu zic sa nu mai fii prost si sa sustii echipele din Romania care joaca in Conference League, ca nu stii cum primiti 5 goluri urmatorul meci si iar dispari de pe gsp cateva luni..

cand am disparut eu de pe gsp cateva luni? really? tot timpul am scris pe gsp. eu nu pun la suflet ce se intampla in intertoto. repet,chiar daca astia au dublat premile in intertoto,tot intertoto ramane. ucl si e.l. acolo conteaza ce faci. as vrea sa joace doar Steaua din liga 1 in grupe mai mult pentru ca mai facem ceva coef. uefa.

kuba
kuba  •  04 August 2022, 13:07

Ultima excursie a moqosenilor in Europa!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează