INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  PARTIZAN - SHERIFF

FOTO Steagul Rusiei, afișat de fanii sârbi la meciul cu Sheriff Tiraspol, după ce săptămâna trecută au fost interziși în Moldova

Temuții fani ai lui Partizan au afișat, pe lângă drapelul Rusiei, și un steag cu harta Serbiei mari / Sursă foto: Guliver/Getty Images +4   FOTO
Temuții fani ai lui Partizan au afișat, pe lângă drapelul Rusiei, și un steag cu harta Serbiei mari / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 24 februarie 2023 09:06 / Actualizat vineri, 24 februarie 2023 10:12

Ultrașii lui Partizan Belgrad au afișat un steag al Rusiei la confruntarea cu Sheriff Tiraspol din Conference League, partidă câștigată de formația din Transnistria cu 3-1. Gestul vine la doar o săptămână după ce autoritățile din Republica Moldova au interzis accesul fanilor sârbi în țară pentru meciul tur jucat la Chișinău

Temuții fani ai lui Partizan au afișat, pe lângă drapelul Rusiei, și un steag cu harta Serbiei mari, care include și Kosovo. Pânza respectivă apăruse inclusiv în vestiarul naționalei Serbiei, înaintea meciului cu Brazilia de la Campionatul Mondial, ipostază care a declanșat un uriaș scandal diplomatic. 

Steagul Rusiei, afișat de fanii sârbi la meciul cu Sheriff Tiraspol, după ce săptămâna trecută au fost interziși în Moldova
Steagul Rusiei (în dreapta), afișat la meciul Partizan - Sheriff Tiraspol / Sursă foto: Imago Images

Serbia este una dintre puținele țări europene care s-a opus sancțiunilor împotriva Rusiei, dar a condamnat în cele din urmă invazia lui Putin din Ucraina. 

Sheriff nu a avut galerie la disputa de joi, de la Belgrad. Cei opt fani care ar fi trebuit să însoțească echipa în Serbia și-au anulat deplasarea în ultimul moment, a scris Europa Liberă Moldova.

Republica Moldova a blocat accesul fanilor lui Partizan de teama „diversioniștilor cu pregătire militară”

Săptămâna trecută, președinta Maia Sandu afirmase că deține informații, livrate inclusiv dinspre Volodimir Zelenski, potrivit cărora Rusia pregătește o lovitură de stat la Chișinău și că va trimite „diversioniști cu pregătire militară” pe teritoriul țării. La 24 de ore distanță, Serviciul de Informații și Securitate a recomandat ca meciul Sheriff - Partizan din Conference League, programat să se joace la Chișinău, să se dispute cu porțile închise.

Atunci, mai mulți ultrași ai formației din Serbia nu au primit acceptul de a intra în Moldova.

Cine e liderul protestelor anti-Maia Sandu de la Chișinău » În 2016, o chema pe Simona Halep în Republica Moldova!
PROTEST
Cine e liderul protestelor anti-Maia Sandu de la Chișinău » În 2016, o chema pe Simona Halep în Republica Moldova!

Datorită eforturilor făcute de Serviciul de Informații și Securitate, cu mult înaintea apariției informațiilor oferite de Zelenski, echipa sârbă va juca cu tribunele goale, pentru că în cadrul acestei galerii se planifica să vină diversioniști”, a fost explicația oferită de Andrian Cheptonar, deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate.

FOTO. Sheriff Tiraspol a mai produs un miracol și s-a calificat în „optimile” Conference League!

Partizan Belgrad - Sheriff Tiraspol / Sursă foto: Imago Images
Partizan Belgrad - Sheriff Tiraspol / Sursă foto: Imago Images
Sheriff Tiraspol e în optimile Conference League / Sursă foto: Facebook@ FC Sheriff
Partizan Belgrad - Sheriff Tiraspol / Sursă foto: Instagram@ FK Partizan
Partizan Belgrad - Sheriff Tiraspol / Sursă foto: Instagram@ FK Partizan

Citește și alte știri de actualitate:

Transnistria da, România ba! Sheriff Tiraspol a mai produs un miracol și s-a calificat în „optimile” Conference League!

VIDEO+FOTO Moment halucinant la PSV - Sevilla » Un suporter a intrat pe teren și a încercat să-l lovească pe portar!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
rocky3
rocky3  •  24 Februarie 2023, 17:50
Postat de redshow pe 24 Februarie 2023, 14:32

Croația este o țară catolică. Serbii sunt ortodocși ca și noi . După ce au scăpat din abominația Yugoslavia croații și slovenii s-au ridicat mult. Nu există țări ortodoxe cu adevărat civilizate pentru că ortodocsia prostește...exemple sunt câte vreți.

De exemplu noi! Unde în sectorul 6 al capitalei nu există nici un spital, în schimb sunt zeci de biserici! 10 doar în Drumul Taberei!

redshow
redshow  •  24 Februarie 2023, 14:32
Postat de njock. pe 24 Februarie 2023, 11:56

Croatie este cu 100 de ani peste mizeria aia de Serbie. Si la cultura, educatie, sport, absolut orice! Jegurule slave isi apara parintele de la Est. O rusine de natie, barbara!

Croația este o țară catolică. Serbii sunt ortodocși ca și noi . După ce au scăpat din abominația Yugoslavia croații și slovenii s-au ridicat mult. Nu există țări ortodoxe cu adevărat civilizate pentru că ortodocsia prostește...exemple sunt câte vreți.

abavati
abavati  •  24 Februarie 2023, 14:26

*** Croatia de aici, vorbiti numai tampenii. bine, nici cu astia de peste prutnu ar trebui sane fie rusine ca vor sa le dam moca de toate dar stau cu *** iar *** aia de transnistria NU a fost NICIODATA pamant romanesc, acolo ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează