INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FINALA

VIDEO Haos pe străzile din Tirana, înainte de finala Conference League: 6 răniți și 50 deja expulzați!

Articol de - Publicat miercuri, 25 mai 2022 11:37 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 12:09

Incidente grave în noaptea de dinaintea duelului AS Roma - Feyenoord, finala Conference League din această seară. 12 polițiști au fost răniți în confruntări și s-au confiscat bâte, lanțuri și alte obiecte contondente.

Finala Conference League a avut parte de o deschidere violentă din partea suporterilor ajunși mai devreme în orașul desemnat de UEFA să o găzduiască. 

De ce s-a temut mai tare poliția albaneză n-a scăpat. Grupurile de ultrași din partea lui AS Roma și ale lui Feyenoord s-au confruntat pe străzile din Tirana noaptea trecută și situația a scăpat de sub control.

În ciocniri s-au implicat și fanii locali, fiind nevoie în multe situații de o intevenție în forță pentru a se restabili calmul și ordinea. „Bilanțul zilei" vorbește de la sine despre amploarea incidentelor.

„Sânii tăi sunt reali?!” » Răspunsul jucătoarei: „De obicei nu spun, dar acum...”
GOLF
„Sânii tăi sunt reali?!” » Răspunsul jucătoarei: „De obicei nu spun, dar acum...”

48 de fani ai lui AS Roma au fost reținuți

60 de persoane au și fost arestate, dintre care 48 suporteri italieni și 12 veniți din Țările de Jos, și 50 au fost deja expulzate din țară cu avionul sau cu vaporul, considerându-se că reprezintă un pericol public. 

Au existat mulți răniți în luptele din stradă, cu pietre, sticle, bastoane și scaune, care au zburat de la terasele din centrul Tiranei până la periferie. Trei susținători giallorossi, doi albanezi (unul având contuzii serioase la cap) și altul olandez, lovit mai ușor, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Asta, pe lângă cei zece polițiști ieșiti „șifonați" din încercarea de a-i despărți pe huligani. 

Un autoturism a fost distrus în timpul confruntărilor, iar autoritățile au făcut un apel la „evitarea violențelor care n-au nicio legătură cu sportul”.

8.000 de fani vin azi pentru finala Conference League

Forțele de ordine au confiscat de la fanii agresivi bâte, lanțuri, cuțite și alte obiecte contondente folosite în ciocnirile nocturne. Astăzi, autoritățile au interzis traficul privat și au creat astfel o zonă mai mare de trafic pietonal spre stadion, pentru a gestiona mai bine conflictele, instituind numeroase filtre. 

Mai ales că în jurul prânzului sunt așteptați să aterizeze de la Roma și de la Rotterdam alți 8.000 de suporteri veniți să-și încurajeze favoriții. Acum situația a revenit sub control și polițiștii au ieșit în număr mai mare pe străzile din Tirana.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

BBC și-a cerut scuze, după ce mesajul „Manchester United este un gunoi” a apărut pe post

Manchester City, ținta glumelor după parada de celebrare a titlului » Comparația făcută cu AC Milan

Playtech: Imaginile MOMENTULUI cu Elena Băsescu! Fusta PREA SCURTĂ e de vină, ce a făcut în plină zi. FOTO


Comentarii (2)
tavinu
tavinu  •  25 Mai 2022, 14:44

sa pui finala intr un astfel de oras e ca si cum ti ai garanta aceste evenimente

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  25 Mai 2022, 12:23

trebuie facut ceva...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează