INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FINALA

Un fost jucător la Fiorentina și West Ham avertizează înaintea finalei Conference League: „Atenție la el! Este un «animal»”

Michael Antonio (dreapta) în acțiune. Foto: Imago Images
Michael Antonio (dreapta) în acțiune. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 06 iunie 2023 15:50 / Actualizat marti, 06 iunie 2023 16:36

Mauro Zarate (36 de ani) crede că principalul pericol pentru poarta Fiorentinei este atacantul jamaican Michael Antonio (33), care are șase goluri marcate și două assisturi în 8 partide din Conference League: „Reușește să joace mereu, deși West Ham tot aduce atacanți noi”.

  • Fiorentina - West Ham, finala Conference League, este programată miercuri, la Praga, de la ora 22:00. Va fi televizată de Pro Arena

West Ham și Fiorentina se înfruntă în premieră într-o competiție europeană și o fac tocmai într-o finală, miercuri, de la ora 22. „Ciocănarii" au ajuns la Praga după un traseu excepțional, foștii adversari ai lui FCSB din grupe fiind neînvinși în acest sezon, 13 victorii și un egal (1-1 cu Gent). Motiv pentru ca Viola să fie pusă în gardă de forța ofensivă a londonezilor, ce au marcat 33 de goluri, șapte dintre acestea putând semnătura lui Antonio. 

Vârful jamaican născut în Anglia este principalul pericol, crede Mauro Zarate, fostul atacant al ambelor finaliste de mâine.

A jucat în Liga Campionilor și azi e homeless. Alcool și grenade fumigene în vestiar!
CHELSEA
A jucat în Liga Campionilor și azi e homeless. Alcool și grenade fumigene în vestiar!

„Jovic trebuie să explodeze"

„Mă aștept la o finală foarte bună, chiar dacă West Ham nu a reușit un parcurs în Premier la nivelul lotului pe care îl are. Au suporteri fantastici care fac ca meciuril din deplasare să pară pe teren propriu. 

La nivelul ofensivei, Fiorentina stă un pic mai bine. Jovic îmi place foarte mult, cred că e un fotbalist mare care pur și simplu trebuie să explodeze. Și Cabral, și Nicio Gonzalez se descurcă remarcabil, dar de la argentinian chiar mă aștept la o execuție câștigătoare", a declarat Mauro Zarate (36 de ani), ajuns acum la Cosenza, în Serie B.

Englezii de la West Ham sunt mai odihniți

Atacantul argentinian a făcut și o analiză a adversarilor Violei: „West Ham mizează mult în atac pe Antonio, care reușește să joace mereu, deși londonezii aduc mereu atacanți noi. Este un «animal», un jucător foarte periculos". 

Zarate nu consideră că englezii au un avantaj din faptul că n-au mai jucat de mai bine de o săptămână: „Nu mereu este un lucru pozitiv, dar cred că miercuri factorii externi nu vor avea o mare influență. Poate că e mai bine pentru Fioentina că a rămas în priză și nu a ieșit din ritmul competițional, făcând o repetiției generală cu Sassuolo"..

4finale de cupă europeană din 5 în care s-a calificat au fost pierdute de Fiorentina. Unicul triumf, în Cupa Cupelor, cu Rangers în 1961. West Ham o joacă pe a treia. A câștigat doar una, cu Munchen 1860, tot în Cupa Cupelor

36de goluri în 14 partide disputate în Conference League a reușit Fiorentina (medie 2,6/meci), lider în acest sezon european. Are 261 de șuturi la poartă și 94 cadrate, record în toate competițiile europene în actuala ediție

Franța șocată, după ce fanii lui Ajaccio au atacat un copil lovit de cancer. „Ce bolnav mintal face asta?". Scandalul a ajuns la președintele Macron!

Scandal la naționala din Kosovo » Un campion al Belgiei, ignorat de Alain Giresse, a ales reprezentativa Albaniei

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează