INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  VLLAZNIA - CSU CRAIOVA

ANALIZĂ GSP Alarmă în Bănie, înaintea primului meci din Conference League: Balint are mari bătăi de cap + Cum ar putea arăta primul „11”

Articol de - Publicat marti, 19 iulie 2022 10:42 / Actualizat marti, 19 iulie 2022 11:23

VLLAZNIA - CSU CRAIOVA. Gustavo e cu bagajele făcute, iar în cazul lui Baiaram și al lui Roguljic se fac eforturi pentru recuperarea lor, după accidentările suferite cu Sepsi. 

  • Vllaznia - Universitatea Craiova, meci din turul II al preliminariilor Conference League, se joacă joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro.

Universitatea a ratat repetiția generală dinaintea ieșirii în Europa, dar e bine că dușul rece cu Sepsi, 2-2 de la 2-0, a venit la momentul potrivit pentru a mai face pe ici, pe colo câte-un retuș. Joi seara, la Shkodra, o așteaptă Vllaznia, o trupă ce aduce cu Sepsi în materie de ambiție și determinare.

Alb-albaștrii au deja o experiență neplăcută cu albanezii, eliminarea suferită sezonul trecut, 0-1 și 0-0 cu KF Laci, tot în preliminariile Conference League, iar Bogdan Vătăjelu le-a tras deja un prim semnal de alarmă coechipierilor și suporterilor: 

„Ați văzut ce s-a întâmplat cu CFR Cluj. Nu cred că mai există echipe mici în momentul de față. Nu este o scuză, pentru că ăsta e adevărul. O să fie un meci greu, cum am avut și cu Laci și Lokomotive Tbilisi”.

Chestiune de zile

Meciul se anunță dificil și din perspectiva personalului. Pigliacelli, magistral cu Sepsi, a plecat la Palermo. Gustavo, autorul unei „duble” contra covăsnenilor, e cu bagajele la ușă. 

Din informațiile Gazetei, transferul său în Iran, contra 220.000 de euro, este o chestiune de zile. Apoi, mai sunt accidentații.

Dacă portarul Lazar e OK, după o accidentare suferită în cantonament, asupra lui Ștefan Baiaram și a lui Ante Roguljici, titulari în prima etapă a campionatului, sunt încă semne de întrebare. Baiaram a ieșit șchiopătând de pe teren, iar din informațiile Gazetei, a suferit o contractură spastică.

Înlocuit în minutul 26, cu dureri mari la șold, și transportat la spital, Roguljic a efectuat un RMN ce a relevat o contuzie forte. Status? Staff-ul condus de medicul naționalei, Claudiu Stamatescu, face eforturi să-i recupereze pe amândoi până la ora partidei de joi.

Sergiu Hanca revine în Liga 1 și semnează cu rivala lui Dinamo!
MERCATO
Sergiu Hanca revine în Liga 1 și semnează cu rivala lui Dinamo!

Revine Bancu

Vestea bună este că revine Nicușor Bancu. Căpitanul oltenilor este încă suspendat în competițiile interne, după „roșul” direct luat în semifinala-retur a trecutei ediții a Cupei României, contra lui Sepsi (0-1), dar în Conference League va fi la dispoziția antrenorului Laszlo Balint. La fel, Mateiu, eliminat vineri.

Cum ar putea arăta CSU Craiova cu Vllaznia: Lazar - Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu - Mateiu, Al. Crețu - Gustavo, Baiaram, A. Ivan - Koljic

VIDEO Ivan Martic a revenit la CS Universitatea Craiova: „Negocierile au fost rapide, am ales cu inima”

Citește și alte știri de actualitate:

Războiul îi alungă din Ucraina! Unde ar juca Universitatea Craiova, dacă se califică în turul III din Conference League

Boala veche a Universității Craiova » Atitudinea, marea problemă a oltenilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
eunescu09
eunescu09  •  20 Iulie 2022, 11:29

Ne comportam ca o echipa mica și ne demoralizat, inconștient, jucătorii cu tot felul de spaime induse. Suntem ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tzintaru
tzintaru  •  19 Iulie 2022, 23:43

Forza Vllaznia!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  19 Iulie 2022, 19:35

Laszlo Balint are mereu batai de cap ...in fiecare zi are batai de cap ...in fiecare ora are batai de cap in fiecare minut are batai de cap ...in fiecare secunda are batai de cap ...in fiecare anaotimp ...in fiecare timp ...de aceea este antrenor al U Cv...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează