INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  WEST HAM - FCSB 3-1

NOTE GSP Tavi Popescu, cel mai slab de la FCSB cu West Ham » Cine au fost cei mai buni roș-albaștri

Tavi Popescu, cel mai slab de la FCSB cu West Ham » Cine au fost cei mai buni roș-albaștri
Tavi Popescu, cel mai slab de la FCSB cu West Ham » Cine au fost cei mai buni roș-albaștri

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2022 07:00 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2022 10:14

FCSB a pierdut cu West Ham, scor 1-3, la debutul în grupele Conference League.

Octavian Popescu (19 ani), cel care a intrat în minutul 71 în locul lui Olaru, a primit cea mai mică notă de la FCSB în caseta Gazetei Sporturilor pentru meciul cu West Ham. Mijlocașul a luat nota 4, la fel ca David Miculescu, intrat în locul Compagno în minutul 70.

La doar 4 minute de la intrarea pe teren, „decarul” lui FCSB a comis o gafă care a dus la golul doi al gazdelor. Tavi a trimis greșit spre propria poartă, mingea fiind interceptată de Antonio. Balonul a ajuns la Emerson după o preluare greșită a atacantului englez, iar fundașul stânga nu l-a iertat pe Târnovanu.

Gigi Becali, după West Ham - FCSB 3-1: „L-am sunat pe MM să-l întreb ce caută acel jucător pe teren!”
WEST HAM - FCSB 3-1
Gigi Becali, după West Ham - FCSB 3-1: „L-am sunat pe MM să-l întreb ce caută acel jucător pe teren!”

Octavian Popescu și Miculescu cei mai slabi, Cordea și Coman cei mai buni

Tavi Popescu, cel mai slab de la FCSB cu West Ham » Cine au fost cei mai buni roș-albaștri

Cei mai buni jucători de la FCSB au fost Cordea și Coman, marcatorul golului roș-albaștrilor și căpitanul echipei. Cei doi au primit nota 7, la fel ca alți 4 jucători de la West Ham: Emerson, Paqueta, Fornals și Antonio.

Bowen, marcatorul golul de 1-1, a primit cea mai mare notă de pe teren, 8.

Nicolae Dică: „Am făcut cadouri”

Nicolae Dică, antrenorul roș-albaștrilor, susține că echipa lui a făcut din nou „cadouri” adversarului.

„E păcat că am făcut acel cadou în minutul 70, acel penalty, până atunci am făcut un joc foarte bun, am stat bine defensiv. Până la penalty, ei n-au avut nicio ocazie în repriza a doua! După golul de 1-1, au venit peste noi și au mai marcat de două ori, iar noi nu le-am mai pus probleme foarte mari.

N-am reușit să scoatem o minge din careu, să dăm cu ea în tribune, am luat golul doi foarte repede și ăsta a fost jocul. 70 de minute ne-am ridicat la nivelul lor, e un lucru important. Ei au buget foarte mare, jucători aduși cu zeci de milioane de euro, dar trebuie să nu mai facem astfel de greșeli care bagă adversarul în meci când jocul nu anunță nimic”, a declarat Dică la ProArena.

Citește și:

Fotbalistul de la FCSB care l-a dat gata pe Mihai Stoica: „De excepție!” + 2 jucători de bază s-au accidentat

Dumitru Dragomir spune că FCSB a fost furată la Londra: „Arbitrul hoțoman a comis-o! Niciodată nu e penalty”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
Stelian666
Stelian666  •  09 Septembrie 2022, 15:22

Tavi Popescu, 17 kg cu cantar cu tot. Multe fite , fotbal putin. La varsta lui Vinicius Jr si Camavinga joaca FOTBAL . Ne pierdem timpul cu un schelet ambulant .

Rapid1923
Rapid1923  •  09 Septembrie 2022, 15:20

MARE smecherie la becali si menegerul general dl mm. OC POPESCU l au introdus tarziu in teren sa nu-l vada englezi cat talent,cata forta emana baiatul ista si ar fi sarit aia cu 50-100 euroi pt don gigi patronul

marius1979
marius1979  •  09 Septembrie 2022, 13:01

Ce note stupide. Olaru care da doua pase de gol si tine mijlocul ermetic ia 5 si Coman care nu face nimic ia 7? Astias orbi ? Si Popescu merita 2. Greseste la golul 2 si fuge de contact tot timpul

Vezi toate comentariile (11)
Comentează