INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  SPANIA-ITALIA 4-0

4 glume după Spania-Italia » Ce comandă italienii la bar şi ce primesc :D » Completează şi tu lista!

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 iulie 2012 12:14

Se spune că învingătorii sînt generoşi. Sau nu. :P 14.000 de tweet-uri pe secundă au fost trimise, aseară, în timpul meciului de la Euro, în timp ce finala completă a numărat nu mai puţin de 16.5 milioane de mesaje în 140 de caractere. Glume, aplauze, laude. Ne interesează prima parte. Noi am selectat glumele după Spania- Italia, 4-0.

Completaţi şi voi lista! ;)

1. Cica niste italieni, la bar, in Spania. - Dati-ne patru Cola Light. N-avem Light, dar va putem da patru Zero (@Ellunes)
2. Bun. Deci ce am învăţat după Euro e ca-n economie: Spania se salvează, Italia, Portugalia şi Grecia spun adio? (@aparanjape)
3. Error 4-0-4 : Italy not found (@SteffRomagnoli)
4. Ce mananca italienii dupa meci? Pizza quattro stagioni! (chr508, pe GSP.ro)

Una semnalată de colegii de pe Facebook GSP » Care e melodia pe care o ascultă italienii după ultimul gol al Spaniei? AICI.
NU RATA PAGINA GSP de FACEBOOK! LIKE AICI!

Citește și:
Jucătorul echipei naționale a României, poză cu steagul Ungariei în mână
Stranieri
Jucătorul echipei naționale a României, poză cu steagul Ungariei în mână
Candidatul la președinția Barcelonei promite: „Haaland vine la noi, nu la Real Madrid!” + „Messi se întoarce”
Campionate
Candidatul la președinția Barcelonei promite: „Haaland vine la noi, nu la Real Madrid!” + „Messi se întoarce”
Fostul internațional olandez va ajunge după gratii » Poliția l-a reținut pe aeroport
Campionate
Fostul internațional olandez va ajunge după gratii » Poliția l-a reținut pe aeroport
După despărțirea de Alisha Lehmann, fotbalistul s-a cuplat cu o tânără de 19 ani, fiica unui fost jucător
Stiri extrasport
După despărțirea de Alisha Lehmann, fotbalistul s-a cuplat cu o tânără de 19 ani, fiica unui fost jucător
ULTIMA ORĂ Bolojan învins de PSD. Guvernul a semnat creșterea salariului minim
Profit.ro
ULTIMA ORĂ Bolojan învins de PSD. Guvernul a semnat creșterea salariului minim
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

„Nu mi-am dat seama cât e de scurtă sau transparentă” » Eugenie Bouchard a venit la evenimentul de la Indian Wells cu o rochie pe care nu o probase

Verdict înainte de play-off: „La ce calitate avem, nu avem voie să pierdem vreun meci!”

Comentarii (9)
raducu117
raducu117  •  02 Iulie 2012, 23:36

Cuvantul favorit al Italienilor? G o l 4 t z 0!

mrdanumanu
mrdanumanu  •  02 Iulie 2012, 22:35
Postat de blinky182 pe 02 Iulie 2012, 13:53

Italy came all the way to the final...4 - nothing

E de pe 9GAG ,distrusule.Ceva gandit de tine nu poti sa spui

luanco
luanco  •  02 Iulie 2012, 21:33

ziaristi de rahat......! de ce nu scoateti niste bancuri despre mizeria asta de nationala a Romaniei...?:)) sau...a-ti putea scoate niste bancuri despre serviciul vostru de rahat si plin de barfe expirate ca voi....!!! sau....despre hartia asta igienica pe care voi o numiti gazeta sporturilor...:))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close