EURO 2012  ·  ADVERSARI EURO 2008 / ITALIA

Buffon, iar dureri

Articol de - Publicat marti, 11 martie 2008 00:00

Portarul squadrei azzurra s-a plîns din nou de spate la finalul meciului de la Genoa

Gianluigi Buffon acuză iarăşi probleme la spate. După ce, la sfîrşitul lui ianuarie, acuzase o criză de lombalgie, lipsind cu Livorno, duminică seară a resimţit iarăşi dureri. La finalul întîlnirii cu Genoa (2-0), de pe "Marassi", portarul lui Juve a recunoscut că a trebuit să strîngă din dinţi ca să termine partida în teren.

"În timpul săptămînii nu trag din greu, încerc să mă menajez. Mai iau cîte-un calmant, mai fac un masaj, în orice caz, găsesc mereu o cale ca să-mi fie mai puţin rău. Dar în timpul jocului e altceva. Acum mi-a dat iarăşi bătăi de cap nervul sciatic", a mărturisit adversarul "tricolorilor" în grupa C a turneului final din Elveţia şi Austria.

Medicii l-au obligat în ultimul timp să evolueze cu un corset în jurul mijlocului, dar rămîn circumspecţi în ceea ce priveşte refacerea lui. Netratată, lumbalgia lui Buffon se cronicizează şi s-ar putea transforma în hernie de disc. Caz în care ar fi obligat să se opereze şi, foarte probabil, să-şi ia adio de la Euro 2008.

"Dacă ne-am afla în stagiul de pregătire pentru Euro, mi-aş lua liber să mă vindec. Dar merită să îndur chinul pentru Juve"
Gianluigi Buffon, portar JuventusLider PSD, în şedinţa partidului: “Coronavirusul nu există (…) Oricum, sunteţi toţi nişte proşti!” – surse
Libertatea
Comentarii (3)
 •  12 Martie 2008, 08:53

Mereu a fost un jucator cu caracter si exemplu pentru multi altii..Bv. Buffon...Forzza Juve.

 •  11 Martie 2008, 11:18

MARE CARACTER SI FOTBALIST !!!! HAI JUVE!!!!!

 •  11 Martie 2008, 08:52

S-a lansat W WW.STAGETIME RO Un concurs captivant pentru cei care vor sa castige premii in bani, sau o simpla resursa de fun pentru toti ceilalti.

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Liga 2
FC Argeș - Mioveni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:15 Fotbal, Premier League
Chelsea - Norwich
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Atalanta - Brescia
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1