INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  FRANŢA

Criobery! » Ribery şi compania se refac la terapie prin frig

Ribery rezistă cu greu +2   FOTO
Ribery rezistă cu greu

Articol de - Publicat sambata, 09 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 08 iunie 2012 22:16

"Cocoşii" folosesc toate mijloacele pentru ca la meciul cu Anglia, de luni, totul să fie perfect.

Francezii nu lasă nimic la voia întîmplării înaintea debutului la Euro, luni, împotriva Angliei. Într-o cameră a cantonamentului lor din Ucraina, Franck Ribery îngheaţă la propriu, la -100 grade Celsius! Astfel încearcă să se refacă rapid după un efortul prelungit din şedinţele de pregătire.

Ca în frigider
Criosauna este o cale rapida de tratament şi de recuperare, inclusiv după traumatismele sportive. Este un dispozitiv prin care trece freon, aburii reci fiind consecinţa diferenţei de temperatură cu mediul ambiant. Practic, ai senzaţia că eşti în frigider!

"Francezii au schimbat paturile şi şi-au adus aparate pentru dezvoltare corporală, biciclete pe apă" (Mircea Lucescu, antrenor Şahtior)

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează