INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  EURO 2012

Familia unui internaţional englez boicotează Euro » "Ne e frică de nazişti şi de abuzuri rasiste"

Theo Walcott, alături de tatăl şi de fratele său
Theo Walcott, alături de tatăl şi de fratele său

Articol de GSP - Publicat luni, 28 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 28 mai 2012 19:03

Unul dintre atacanţii Angliei va fi lipsit de sprijinul moral al familiei sale la meciurile din cadrul EURO 2012 din Ucraina şi Polonia.

Este vorba despre familia lui Theo Walcott, una dintre speranţele fotbalului din Marea Britanie. Aceasta a anunţat că nu va fi alături de atacant din cauza rasismului prezent în cele două ţări care vor organiza campionatul european.

”Din păcate nu putem merge într-o ţară care nu ne poate asigura sentimentul de siguranţă. Cine a pus Europeanul în această ţară nu s-a gândit la asta? Rasismul nu are ce cauta în această lume, este un risc la care nu vrem să ne expunem”, a declarat tatăl lui Walcott, potrivit libertatea.ro.

De altfel, majoritatea englezilor se tem să facă deplasarea în Polonia şi Ucraina, în acest sens fiind avertizaţi şi de Sol Cambell, fost căpitan al Angliei: ”Mai bine staţi acasa, vă uitaţi la televizor, nici nu va gândiţi să riscaţi atât de tare. Vă riscaţi viaţa, nu mergeţi acolo!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
coreeanu
coreeanu  •  29 Mai 2012, 09:09
Postat de kirita03 pe 29 Mai 2012, 02:26

mandru ca sunt alb !!

dl ursul polar, mai uita-te o data in oglinda si o sa vezi ca nu esti chiar asa de alb.. probabil maroniu, ca kktul pe care l-ai lasat pe site.

kirita03
kirita03  •  29 Mai 2012, 02:26

mandru ca sunt alb !!

necsulesq
necsulesq  •  29 Mai 2012, 00:01

ar trebui sa nu mai mearga nici albii la olimpiada Londoneza intrucat in acel oras se gasesc milioane de scursuri negroide iarasi noua oamenilor normali ne e frica de asemenea gorile infratite cu jungla?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează