INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  TURCIA - CEHIA 3-2

Fanii turci au devastat un bar din Geneva după victoria din meciul cu Cehia

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iunie 2008 00:00

100 de fani turci au provocat pagube în valoare de 5.000 de euro într-un bar din Geneva, în timp ce urmăreau partida dintre Turcia şi Cehia, scor 3-2, din Grupa A a turneului final, dar poliţia a intervenit rapid şi a calmat spiritele, informează Reuters.

Problemele cu fanii turbulenţi au început după ce Turcia a reuşit să marcheze golul egalizator în meciul cu Cehia şi s-au intensificat după ce Nihat a reuşit să aducă victoria naţionalei antrenate de Fatih Terim. "Fanii au provocat daune de circa 5.000 de euro. Am văzut că a apărut o stare de tensiune încă de la al doilea gol şi de aceea m-am decis să chem poliţia. Dar, între timp, Turcia a marcat din nou şi iadul s-a dezlănţuit în bar", a declarat prorietarul localului în care au avut loc incidentele.

Suporterii turci au spart două televizoare în barul în care se aflau şi apoi s-au luat la harţă cu poliţiştii care veniseră la faţa locului. În scurt timp, circa 80 de poliţişti au reuşit să îi împrăştie pe susţinătorii turci, iar ordinea a fost restabilită.

Turcia a trecut dramatic, duminică, de Cehia, într-un meci din Grupa A a turneului final, cu scorul de 3-2, după ce formaţia lui Karel Brueckner a condus cu 2-0, şi a reuşit astfel calificarea în sferturile de finală ale Campionatului European, acolo unde va întâlni Croaţia.

 

sursa: News In

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează