EURO 2012    •   ADVERSARI EURO 2012 / LUXEMBURG - BOSNIA

Fundaşul luxemburghez Kevin Malget nu e lăsat de părinţi să joace cu Bosnia » BAC-ul înaintea fotbalului

Articol de — Aurelian Botezatu Vineri, 03 Septembrie 2010Părinţii s-au opus ca fundaşul luxemburghez Kevin Malget să evolueze diseară: "Trebuie să înveţe pentru bacalaureat!".

Speranţele selecţionerului luxemburghez Luc Holtz într-un rezultat bun diseară, cu Bosnia, au primit deunăzi o lovitură dură. Nu va mai putea conta nici pe Kevin Malget, ultimul fundaş central de meserie pe care-l convocase, în condiţiile în care căpitanul Jeff Strasser e suspendat, iar Guy Blaise s-a accidentat.

Malget, 19 ani, n-are probleme de sănătate, nici cu disciplina, ci cu învăţătura. Nu şi-a luat bacalaureatul la timp şi de cîteva zile s-a pus, în sfîrşit, cu burta pe carte. "Am încercat să-i conving pe părinţii lui să-i dea drumul la lot, dar ei ţin morţiş să stea acasă şi să înveţe. Kevin repetă BAC-ul a doua oară", a dezvăluit selecţionerul.

Comentarii (3 ) Adaugă comentariu

hermesvenus  •  03 Septembrie 2010, 12:36

Ce tareeeeeeeee! si la noi Tanase si inca cativa, trebuie sa invete limba romana ptr. diploma de 8 clase

fotbalvvv  •  03 Septembrie 2010, 09:03

Citeste Jurnalul de Fotbal pentru opinii sincere si necenzurate despre fotbalul romanesc si international sau despre sport in general; cronici din America, dar si din Liga 1, analize la rece, anchete despre cocalari. Nu suntem un tabloid, nu promovam scandaluri intre presedinti analfabeti sau cancanuri cu bombe sexy rasuflate. Nu tinem de nici un trust, nu promovam interesele nimanui. Fotbal in stare pura. Cauta Jurnalul de Fotbal pe net, ca sa nu dam adrese pe aici.

flafy  •  03 Septembrie 2010, 01:19

lol ce parinti!:))

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase