INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  OLANDA - GERMANIA 1-2

Piţurcă se teme de schimbarea Olandei după un Euro nereuşit: "Nu e bine pentru noi!"

Şi în ultimul cantonament al
Şi în ultimul cantonament al "naţionalei", Victor Piţurcă s-a băgat la jocurile cu mingea, cu elevii săi

Articol de - Publicat vineri, 15 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 14 iunie 2012 19:57

Selecţionerul României spune că "aş fi vrut ca olandezii să stea mai mult la Euro. Dacă ies repede, vor reveni în preliminariile viitoare cu altă ambiţie şi determinare".

Victor Piţurcă este îngrijorat de evoluţia Olandei, gîndindu-se la confruntările directe din preliminariile CM 2014. "După cum au jucat pînă acum, nu ştiu dacă mă mai duc la Euro să-i văd, nici dacă s-ar califica. N-am văzut niciodată Olanda atît de slabă, lentă, de lipsită de motivaţie. Nu a adus nimic nou, n-aş prea avea ce să văd"

"Îmi convenea jocul lor lent"
Selecţionerul ar fi preferat ca batavii "să joace mai mult la Euro, să plece mullţumiţi. Îmi convenea să joace în continuare cu Van Bommel, cu de Jonk, cu Van der Vaart, cu jucători ajunşi la saturaţie. Nu înţeleg de ce Van Marwijl nu joacă în acelaşi timp cu Huntelar şi Van Persie. Cînd i-a pus în teren pe amîndoi, s-a simţit. Să vedem cum vor reacţiona cu Portugalia! Dacă vor fi eliminaţi din grupe, sigur vor schimba masiv după Euro. Pot veni cu surprize, cu altă motivaţie, cu ambiţie, ceea ce nu e bine pentru noi. Măcar pe actuala echipă o ştiam foarte bine".

Referindu-se la favorite, Piţurcă spune că "pînă acum mi-au plăcut Spania, Germania, Italia şi Franţa. Rusia ar putea fi surpriza, dar s-a văzut că dacă nu-i dai spaţii, cum a făcut Polonia, nu mai zburdă. M-a dezamăgit, în schimb, Anglia, nu credeam că poate juca atît de slab".

"Fac sport ca să-mi cîştig dreptul de a mînca"
Adept al unei discipline de fier, Piţurcă e la fel de dur şi cu sine. "În fiecare zi , să fac sport, să-mi cîştig dreptul de a mînca. Dacă nu reuşesc, o las mai uşor cu mîncarea în ziua respectivă . Cînd mă trezesc, fac direct 100 de abdomene, apoi fac gimnastică şi seara". E "secretul" prin care tehnicianul de 56 de ani se menţine într-o formă fizică de invidiat.

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

Acesta e locul cel mai potrivit pentru a face bani din pariuri. Cele mai importante informaţii, cele mai interesante pariuri, cele mai tari cote! Citeşti, pariezi şi cîştigi cu ponturile noastre!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
sabi1
sabi1  •  15 Iunie 2012, 14:01

Pff,pai cum sa nu vina cu determinare,cand stiu ca la comanda nationalei e unul fara minte!S-a dus vremea ta,demisioneaza,du-te...

raul_mastan
raul_mastan  •  15 Iunie 2012, 09:34

Nici o problema Piti, mai bagi vreo 3 inchizatori in meciul cu ei. Jucam un fotbal foarte urat si tot nu avem rezultate! Mi-e scarba!

gabryel28
gabryel28  •  15 Iunie 2012, 09:31

piturca esti paranoic. tu chiar credeai ca putem bate olanda?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează