INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  GERMANIA - PORTUGALIA 1-0

Ronaldo ca Băsescu » Portughezii au zburat cu un avion al companiei româneşti Romavia

Pepe şi Cristiano în faţa aeronavei Romavia +1   FOTO
Pepe şi Cristiano în faţa aeronavei Romavia

Articol de - Publicat duminica, 10 iunie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 10 iunie 2012 00:27

Aparatul de zbor folosit şi de preşedintele României a zburat aproape o mie de kilometri din Polonia în Ucraina cu jucătorii de 350 de milioane de euro ai Portugaliei.

După un drum de mai puţin de o oră cu autocarul, portughezii au ajuns din cantonamentul de la Opalenica ( Polonia) pe aeroportul din Poznan, pentru meciul cu Germania. De aici au mers cu avionul pînă la Lvov. Nimic neobişnuit pînă acum! Doar că aeronova cu care portughezii au ajuns din Polonia în Ucraina este una românească, aparţinînd companiei Romavia.

Înfiinţată în 1991, compania nu are aeronove pentru curse de linie, ci doar pentru curse speciale. Romavia asigură, în general, zborurile oficiale ale preşedintelui României, Traian Băsescu, dar şi ale membrilor Guvernului, la delegaţii oficiale. În plus, compania efectuează zboruri VIP şi charter. Avionul a fost branduit atît în interior, cît şi pe exterior, cu sigla Federaţiei lusitane. La sosirea în Lvov, jucătorii au fost întîmpinaţi cu pîine şi sare de către ucraineni.

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

AICI ai cele mai atractive cote la Euro! Pariază pe Campionatul European şi cîştigă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close